- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #23.921
lepiiii kızım eliini çabuk tut ramazan ayı geliyorrr düğün salonlarında yer bulamıcaksın vallaaa
yıldızlara gittim baktım ben fakat hoşuma gitmedi bilemem git bak bakalım bir de oraya direkli olanlar güzel olmuyor yaws ortada direkler uzun dikdrtgen masalar vs..
ayy facebooka daldım yazamadım buraya, baya ilerlemişsiniz..
arabalar ne güzel, çok orjin duruo kaydirigubbakcemile3
ev eşyalarını tamamlayanlara bi sorum olucak, bi ev komple kaça döşenio ? beyaz eşya mobilya perde halı herşey dahil yani?
sunny siz b. eşya falan almışmıydınız cnm ?
bütçeye göre değişir uygunlarını alırsan en az 15 20 tl halısı perdesi bitmio ki
oyyyy canımm nasılsınnnnnn sen yaa nerelerdesin ?
iyiym gracemmmm Şeniz
pek giremiyorum cnm ya, çalışıyorum ya , akşamlarıda öle uzanıyorum tv karşısında vakit geçiriyorum, mutlulukla mutsuzluğu aynı anda yaşıyorum bu belirsizlikten:gitme:
sen napıosun cnm benim ? heyecan varmı
gelinliği ancak 18 mayısta provadan sonra görürsünüz çilek provaya gidicem çekerim fotosunu ...valla grace ne sıkıntı işler bunlar
ben bakmıyorum daha lepi için söylemiştim
ama bakar kendisi artık karar verirler nişanlısıyla
ee biz senin gelinliğini göremedik dicem ama bnm laptopun pili bitmek üzere :gitme:
çilek canım nasılsın nereye gidiyon:dilcikar:valla grace ne sıkıntı işler bunlar
ee biz senin gelinliğini göremedik dicem ama bnm laptopun pili bitmek üzere :gitme:
çilek canım düğün nezaman:asigim:valla grace ne sıkıntı işler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?