-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

moralim fena sayılmaz idare ediyrm cnm çok iyi olmamakla birlikte
bugün nişanlım vardı hasret giderdk
bol bol çeyiz alıyrm gracem yrn aldıklaımı kolilicem evde yer kalmadı
annem söylenip duruo ama benden çok alıo
komşular gelp gidip bakıo :)

lepiiii kızım eliini çabuk tut ramazan ayı geliyorrr düğün salonlarında yer bulamıcaksın vallaaa

yıldızlara gittim baktım ben fakat hoşuma gitmedi bilemem git bak bakalım bir de oraya direkli olanlar güzel olmuyor yaws ortada direkler uzun dikdrtgen masalar vs..

ayy facebooka daldım yazamadım buraya, baya ilerlemişsiniz..
arabalar ne güzel, çok orjin duruo kaydirigubbakcemile3

ev eşyalarını tamamlayanlara bi sorum olucak, bi ev komple kaça döşenio ? beyaz eşya mobilya perde halı herşey dahil yani?

ben düğün salonlarından eskiden beri hazetmem
bizde düğün pek yapılmaz zaten
kuzenim evlendi
kız tarafı düğün istedi
bizim taraf küp gibi sandalyesinden kalkmadan gece boyunca oturdu

sunny siz b. eşya falan almışmıydınız cnm ?
bütçeye göre değişir uygunlarını alırsan en az 15 20 tl halısı perdesi bitmio ki

ay güzel değil mi yıldızlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben hi,ç gitmedim eğer gittiysen doğrudur dicem

uzunlar nasıl?

ayy bugün benimki gelmiş eve ben üst kattayım bişiyden hbrim yok pc de yüksek ses müzik dinliom kapıyıda duymamışım kemer bakıom aboww bi baktım benimki yanımda nasıl şaşırdım diom hayal görüom galiba artık
insan geldim der yaa

oyyyy canımm nasılsınnnnnn sen yaa nerelerdesin ?

sunny siz b. eşya falan almışmıydınız cnm ?
bütçeye göre değişir uygunlarını alırsan en az 15 20 tl halısı perdesi bitmio ki

yok yawrum almadık, daha hiçbişeyimiz yok. benim aldığım nevresim takımları yemek takımları vs hariç bişeyimiz yok :roflol:

yatak odasına 4
salon+yemek odası+tv ünitesi 5.5 olsa,
beyaz eşyalar 4
perde+halı+ tv 4
ıvır zıvır 1-2 olsa toplamda 20 lazım heralde sempatiksalakcinni

oyyyy canımm nasılsınnnnnn sen yaa nerelerdesin ?

iyiym gracemmmm Şeniz
pek giremiyorum cnm ya, çalışıyorum ya , akşamlarıda öle uzanıyorum tv karşısında vakit geçiriyorum, mutlulukla mutsuzluğu aynı anda yaşıyorum bu belirsizlikten:gitme:

sen napıosun cnm benim ? heyecan varmı

valla grace ne sıkıntı işler bunlar
ben bakmıyorum daha lepi için söylemiştim
ama bakar kendisi artık karar verirler nişanlısıyla

ee biz senin gelinliğini göremedik dicem ama bnm laptopun pili bitmek üzere :gitme:

herşey düzelir canımmm takma kafana bir bakmışşsın evini tutmuşşsun az kaldıı şurda sizinde netleşcekmiş artık mayısa şurda ne kaldı... olur herşey gelir geçer Allah sağlık versin...

gelinliği ancak 18 mayısta provadan sonra görürsünüz çilek provaya gidicem çekerim fotosunu ...

çilek canım nasılsın nereye gidiyon:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…