-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Hımmm nisan kavuştu tamam bi anda aklıma geldide.
Bende aynen ilk iş günü işte can sıkınıtısııı...

kıs daha ben kavuşmadım
daha 7 ay var boshayallersmile
ama 12 gün sora kısmetse görüşücez
eğer komutanları bi arıza çıkarmazsa :mymeka:

selammmm
mobilyalarımı da aldım anammmm hiçbişi yok hiçbişiyim yok derken bir anda herşeyim oluverdi darısı cümle gençlerin başına
aranızda ankarada mobilya fuarına giden oldu mu?

kızlar asker bekleyenlerden bende varım :) hatta beni bu topiğe çağıranda çilekti onunla şafağımız aynı :) bizim 1 ayımız kaldı kısmetse ve düğünde 10 temmuzda listede varım :) aşkım 17 mayısta gelicek 2 ayda herşeyimizi alıcaz çok yoğun geçicek :)

Yatak odasının fiyatı 6000 liraydı.Mobilyacı tanıdık olduğu için ve pazarlığıda sıkı tuttuğumuz için 3800 liraya aldık..(Düşünün artık nekadar kar ediyolar bir mobiladan)
akannehir
çok para 6 bin ya
e 3800 den bile kar sağlıyosa 6 bini düşünemiyorum çok acımasızca kötükedihüso

anaaam ben mi çağırdım kıs doğrudur unutmuşum
aynen bizimde öyle yoğun geçecek
hatta nişanlıma 1 hafta dinlen diyorum yok geldikten 2 gün sonra işe başlıyorum diyo kafamçokkarıştı

hos geldiniz gecmişi anca bitrdim ve kocamn bi merhbaa diyerekdennnn yerimi almk istyorumm :)
Yatak odası cok güzel güzel günlerde hullnın hayrlı olsun :)
lepicim cumrtesi gunduz diye problem cıkm ıs sanırım silmişsin fazla anlayamadım bnmkide pazar gunu öğlen sınav günü bide ne yapalım gelmk isteyen gelir artıkın herseyi stres yapıınca bunyeme ağır gelıo reklax takılıom artıkın
nisanyağmuru senn kaynanan maşallah walaa saçlarında cok hos olmussss yeni stil hayrlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…