-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

grace iyiyim canım sendn naber
sen de evlenirken baya rahat olcan
şimdiden baya hallettin işlerini

hay allah diziye dalmışımkaydirigubbakcemile3
zeynep gecelik süper
lepi güle güle kullan. kız senin her mesajında gülüom ya =))
gracem sende halılarını güle güle kullan
ben artık yemeğe gidiyorum

aaaaaaaaaaaaa akannehir olamazzzz, ama nedennnnn klava: ayyyyyyyyyy çok sinir oldummmm, üzülme canım yaaaa :teselli:

patron gelmiş yemek istemiş o arada müşteriler bastırmıs eşimde onlara bakarken patronun yemegini götürmeyi unutmus bagırıp cagırmıs adam gönderin gitsin demiş

patron gelmiş yemek istemiş o arada müşteriler bastırmıs eşimde onlara bakarken patronun yemegini götürmeyi unutmus bagırıp cagırmıs adam gönderin gitsin demiş

tatlım bunun için insan işten çıkarılır mı çocuk oyuncağı değil ki bu
belki sinirden öyle demiştir bi sakinleşsin bakalım öyle demek istememiştir belki

bu olamaz şimdi dua edin şaka yapıo olsun agladım tlfnda aglama ben sakinim sen nie aglıosun dedi

tatlım bunun için insan işten çıkarılır mı çocuk oyuncağı değil ki bu
belki sinirden öyle demiştir bi sakinleşsin bakalım öyle demek istememiştir belki

ya orası garip biraz cok kaprisliler gecen gunde baska birini cıkarmıslar anlatıodu eşim dunde genel muduru buna demişki kimsenin ne olacagı belli deil her an bana bile git diyebilirler demiş şaka yapıo olsun ya delircem elim ayagım titrio nasıl yazamıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…