-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

evet tatlım görüşemedik herşey çok güzel gidio canm allah bozmasın nazar değmesin çok iyi anlaşıyoruz aliyle problem yok şimdi evimiz için eşya falan bakyoruz sen neler yapıosun cnm

senin adına çok sevindim cnm olay eşya bakmaya kadar vardı demek ne güzel...
annen kabullendi sanırım.
bende aynı bildiğin gibiyim deryacım iyiyim çok şükür

valla hala çok şaşkınım tatlım annem aliyi çok sevdi babamda ablamlar gelemediikleri için istemeyi temmuza bıraktık ama ailecek gidip gelioruz eşya bakıoruz herşey çok güzel bazen bu bir rüyamı die korkuyorum inanki ben böyle mutluluğa alışkın değilim

ıyiyim bende deryacmm haberler senin de maşAllah pek güzel
inşAllah böyle devam eder güzelim
Başla hemen çeyiz araştırmasına
Senlik olan bölümleri şimdiden hallet internet bu konuda oldukça faydalı tatlımbayanssulusmile

saol cnm bnm allah bozmasın allah herkese bu mutluluğu yaşatsın bizim iş görücü usulü oldu böyle olmasından gerçekten çok mutluyum yanlış bi karar vermediğimden eminim evet internet gerçekten her konuda olduğu gibi bu konudada çok faydalı sen neler yapıosun nerdensin cnm kendinden bahsedermisin

ıyiyim Deryacım sağ ol senin iyi olmanda sevindirici :)
Keşke Adamla, Dilek uğrasalar topiğe. Onlardan haber alsam çok daha iyi olacağımmmmmm

Olsun tatlım illa sen seçiceksin diye bi kaide yok işte nasibin nerdeyse seni gelip buluyor Allah sağlıkla huzurla mutlulukla anlaşabilmeyi nasip etsin sevdiceklerimizle
Allah gönlümüzdekini bize hayırlı kılsın inşAllah
Bende iyiyim işte buralarda takılıyorum öyle çeyize merak sardım da birazkaydirigubbakcemile3

saol cnm bnm
uzun zamandır iyi olmaya hasrettim çok şükür şimdi iyiyim cnm
haklısın durucum ama şunu anladım benim için en iyisi görücü usulüydü çok yandım çünkü eee sende varmı aşk meşk bişiler

Bende iyiyim ereğlicim bu topik iki gündür bomboş
Takılıyorum adadan filan haber bekliyoruz bakalım
Sen niye isyanlardasın noldukaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…