-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Ya Arkadaslar ben Yatakodamin duvarlarinda bi degisiklik yapmak istioyrum hepsi beyazda bitane duvari farkli bi renkte boyatmak istiyorum oda yatagiminbasligi olacagi duvar olcak.Renkseciminde kararsizim ve benim gibi isteyen yada yaptiran arkadslar varmi aranizda?Bide nete baktim bikac foto buldum ama begenemedim foto olaraktta varsa ekleyebilirsenizz coook mutlu olurum :1hug:

cnm bıya değildeee yatak başı yap benceee kalebodur satan dükkanlardaaa parlak kendinden taşlı kalebodurlar oluoo biraz pahalı ama loş ışıkta muhteşem duruyor yaaa tavsiye ederimmmm opuyorumnanaktan

ne renkleri sevdiğine yada nasıl bi oda istediğine bağlı
ama mesela ben böyle çok parlak olmayan hafif koyu bi kırmızı düşünüyorum
onun dışında çok hoş pastel yeşiller olabilir sakin dingin olması için
mürdüm rengi olabilir
hatta bikaç renk içeren çok göz yormayan hoş bi duvar kağıdı olabilir
seçenek çok gerçekten :)

hoşgeldin öncelikle..
bence yatak başı arkasına diyosan başka renk yerine duvar kağıdı kullanabilirsin..

cnm simdi ben cogunlukla her rengi severim söle bisey var lila düsünyordum ama salonum olacak lila kirmizida oturmaodam olcak. yatakodaminda dolaplari siyahlan krem karisik ama hangi rengi yapicagma bi karar veremedim bi aralar acikPembe rengini cok istiyordum.

hoşgeldin öncelikle..
bence yatak başı arkasına diyosan başka renk yerine duvar kağıdı kullanabilirsin..
Hosbulduk turkbayragi Ya evet Duvarkagidi cok güzel durur ama ben taa burdan nasil bi Duvarkagit istedigmi nasil seceyim :1shok: Netten bakabilecegim ve Izmirdede olabilecek bi magaza olmasi gerekiyorki Nisanlim benim netten begendigimi gitsin ordan alsin fisfisfis acep varmiki öle bi yer?

koçtaş,bauhaus,ikea gibi mağazalar olabilir mesela sitesine bakabilirsen mutlaka vardır...

Hosbuldummm bebeemm :icecream:

hoşgeldin canım

kızlar günaydın

çok güsel bi haftasonu geçirdim yaa
dün babamın kardşleri,annemin kardşleri
çoluk çocuk köye gittik
kardşmde bisürü şey almış bana albüm yaptım :lepi: buyrunnnnnnnnn
öle çok mutlu ettiki beni anlatamam :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…