- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #29.381
Benim gibi yap önce modeline bak sonra fiyatı yüksek olana sonra orta fiyat olanı incele ama almadan karar değiştir çık mağazadan aklinialirimsmileaklinialirimsmile
G
]
lepicim hayırlı olsun bakalım ,tarih belli olunca zmn hemen geliyo valla..sende saymaya başlarsın artık :)
cnm bnm hayırlı olsun
senide hemen ekliyorum listeye
ay ne güsel ya
allahım bana ve tüm isteyenlerede göster bugünleri :Saruboceq:
ben de seviom ama ağlarım gibi geliokızlar bende sizleri okuyorum ama işten dolayı yazamıyorum, ama sizi takipteyim hergün :) ve muhabbetiniz çok sıkı olduğu için araya giremiyoruz :) ben hafta sonu kışlıklarımı hurçlara yerleştirdim, cam eşyalarımı falan koliledim, değişik bi duygu oluştu bende, çok mutluydum ama genede burukluk oluştu, şaşırdım kendime vallaama giderken ağlamıcam, çünkü nişanlımı çok seviyorum yaaa,
ben de almadım almaya da niyetim yokben kahvaltı takımı almadım gerekte duymadım hiç ya dolaplar tabak dolu iyiki almamısım nereye koyardımmm
operadan aldın he güle güle giymerhaba kızlar
dün nişan için elbise baktık bugün gittik kesin almaya
ama yanlardan pens atılcak şimdi
kaynanama sordum kısa istiyorum ben sorun olur mu diye, bi de renkli bişe istemiyorum dedim
sen neyi begeniyosan o olsun zaten yakınımızdaki insanlar olcak, bizbizeyiz ne de olsa ama almadan önce emre de görsün dedi
herkes nie daha güzel renkli bişe almadın dedi
saçım gözüm renkli zaten, renk cümbüşüne dönüyorum sora dedim :1shok:
saol canım sen durumlar noldumerhaba kızlarrrrrr
geçmişi ancak hallettimm
lepicimmmmm hadi hayırlısı tarih belli olmuş belirsizlik çok gıcık bi duygu şimdi birçok şey daha çabuk halledilecek inanıyorummmmopuyorumnanaktan
ya canım kesinlikle haklısın =) ufak tefek şeyler bitmez zaten ben bi takım şeyleri evi yerleştirdikten sonra göreceğimize inanıyorum.. ama geçen gün bi arkadaşımla konuştum genelde hep unutulan şeyler diş fırçası, dikiş seti ve kağıt kalem oluyormuş :) bu arkadaşımda düğünden sonra evlerine gitmişler akşam yatıp uyumuşlar sabah kalktıklarında bi bakmış lar diş fırçası eksikben aldım 2 adet diş fırçası şimdiden ehihoyyyt
ben beğnmedim kuzu yaaya bu ayakkabılar nasıl peki ???
çok güzel canımkızlar işte kına elbisem nasıl sizce? eyvahedigeldismile
...........
ben çeyiz sektörünebura sayesinde girdim
hele bu çeyiz sektörüne bu kadar girmeden çok bilinçsiz alış veriş yapıodum ama şimdi çok bilinçliyimmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
listem var onun için kafamda belirledğim fiyat var bi görsen sanki napıom kardeşim fln hep dalga geçioo Allah'tan sizlerle konuşunca kendimi buluom onlarla böle çeyiz konuşunc dalga geçiolarrr
ben demiyorum çünküm hepsi bekar ben anlamazlar şu durumdaaman kuzumm boşver sen bizle paylaşnasılsa hepimiz aynıyız ehuehu bende şunu aldım bunu aldım diorum benim kız arkadaşlarıma bayılcaklar yakında.. hepsi bekar olunca anlamıolar halimden laelaelaelaelae
Şimdiden hayırlı-uğurlu olsun lepicik.
zerodan ben söz elbisemi almıştım güzel ve ucuz oluo orasıDamla kına elbiseni ne kadar aldın* Umarım Zerropointten almışşsındır
gayte güzel canımkızlar geldim geldiğim gibi resim eklim
nişanlımın d.günü gelio
annemle babam hedie aldılar
sizce nsl
saol canımlepicimmmmmmmmmm hayırlı olsun cnm gününü almışsın
ayakkabının altına bnm nickimi yazmayı unutmaopuyorumnanaktan
teşekkürler cemreaaaa ben bilmiyodum bunu, hayırlı olsun lepi :lepi:
lepi herşeyi bi solukta hallettin valla
eve 3 dakka zaten opera :icecream:
zeyno movell den mı aldılar kol düğmesını ve kravatı
ı gunlerde kullansın
lepi ne zmn düğünün hacı ben kaçırdım sanırım
h gördm cadı
e pazardan neler aldın bal-kalım
3 ekimde canım
hayırlı olsun ben eskıden düğün günü sayardım sımdık
evlendım
banka kredılerı ne zmn bıtcek dıye hesaplıom:roflol:
:))mandal mandal sepeti
renkli porselen büyük tabak yemek tabagı kase aldım, defoluları satıyolar ya, sadece nokta oluyo üstünde minicik defo dedikleri de o
toka
dikiş seti
3 tane de tişört aldım, 1i mango, 2si zara, bayılıyorum bu pazar işine de ihrac fazlası olayına da. magazada 30-40 olan şey 5 lira :lepi:
hee bi de kaçak çikolata falan satan bi tezgah var bilmem biliyo musn onu, koca bi kavanoz nutella aldım sempatiksalakcinni
bide pazardan diil ama kalp şeklinde kek kalıbı kadeh ve şövale aldım. şu kek kalıbı ve şövale yüzünden kendimi hiç affetmicem :ecrin_bebek:
hayırlı olsun ben eskıden düğün günü sayardım sımdık
evlendım
banka kredılerı ne zmn bıtcek dıye hesaplıom:roflol:
kayınpeder ev versin de biz borcsuz evlenelim diye bekliyorum ben de bilmiyorumkismile
umarım senin borçlar kolayca biter böcük
snin saydığın gün azdı benim baya var:)
:))
o tabalardan ben de aldım ama 6 tane değil 2 tane büyük kare beyaz aldım pasta börek çörek koyarım diye
bide şekerlik aldım tek bulamıodum kapak uydurdum beyaz aldım gitti:)
geçen kırmızı kap vard servis kaşıklarını koymaya alcaktım vazgeçtim geçmez olaydım cumaya olur inşallah
o 5 liralar defolu değilmiydi ya
ben bi baktım elime alıom kolum kadar delik dedim bakmıom vazgeçtim
umarım senin borçlar kolayca biter böcük
snin saydığın gün azdı benim baya var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?