- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #30.701
hiç bilmiyorum canım ya
ama zaten kızartmalar bol yağda oluo az yağdakiler teflon tavada
ondan ben alcam siyah tencerelerden bi tane
10 lira falaln
onun adlığı da 20 falandır kanımca:)
buarada evet dikkat ettim 1 de bağlanma daha güzel
yada kız güzel:))
sen albüm yap ben bakarım canım
kurutmalıklarda boya kalkması ve asılan yerlerde kopma olabiliomuş
onlara dikkat et canım
illa lady alman gerekmio
ben evde kullanıyoruz memnunuz diye tercih ediyorum açıkçası
ütü masasını ben kullanırım en çok boya falan dökülmedi hherşeyi sağlam yerinde
bol aksesuarda kullanılmıo bizimkinde kol aparatı ve askılık kısmı var söktüm hepsini
ondan gösterdiğim model en iyisi
ütü kablosunu da astığın zaman kablon dönmüo bozulmuo
ben geldim kızlar
muhabbetiniz bol olsun
kaynanamların kiracısı cıkmış, eve baktık bugün, beğenirsen burda oturun dediler
ay çok güzel bi his, burası bizim evimiz olucak diye düşünmek :icecream:
hoşgeldiiinopuyorumnanaktan
nasıl şekerim beğendin mi evi
aynı binada olan ev mi bu demiştin daha önce aynı oturucaz galiba diye dimi fisfisfis
yok canımcım aynı binada değil, onların zaten kendi evleri müstakil, bahçe içinde, bu da hemen evlerinin karşısındaki apartmanda bi daire. ben evi pek beğenmedim ama kiradan iyidir :ecrin_bebek: 75 metrekare, 2 oda 1 salon, küçük birazcık, e ama bizde 2 kişiyiz, bi 5 yıl falan çocuk da düşünmediğimize göre, bize yeter. kira derdi olsa bide, yeni bi ev alma umudumuz bile olmicak, hem kira hem kredi zor iş bilmiyorumkismile
en azından geniş balkonu falan var, bu 75 metrekareden ayrı olarak, yazın ne güzel oturulur orda :lepi: bi tek balkonı beğendim, gerisi ne iyi ne kötü :ecrin_bebek:
banyo mutfak yenilencek bi de boyancak ev, onları kendi zevkime göre secersem güzel olabilir boshayallersmile
çok doğru demişsin canımcım valla kira olmadıktan sonra dediğin gibi zaten 2 kişisiniz ee uzun süre çocukta düşümüyorsanız ki çocuk bile olsa 2. oda ona olur zaten de 5 yılda rahat rahat bi eve kavuşablirsiniz benceboshayallersmile
balkonun geniş olması da çok iyi alkisalkisalkis
ben beğendim bilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar.Bugün yeni iş yerime başladım herşey şimdilik çok güzel balayı ve düğün için toplam 10 gün izin verdiler şimdiden çok sevinçliyimYokluğum hissediliomu pek sanmıyorum ama bayağı bi kopukluk yaşıyorum umarım kısa zamanda dönebilirim gerçi pek ümidim yok arayıp soranımda yok resim ekleyemediğim için e malum akşamları yoksunuz albüm yaptım merak edenler bakabilir. Hoşçakalın
Selam kızlar.Bugün yeni iş yerime başladım herşey şimdilik çok güzel balayı ve düğün için toplam 10 gün izin verdiler şimdiden çok sevinçliyimYokluğum hissediliomu pek sanmıyorum ama bayağı bi kopukluk yaşıyorum umarım kısa zamanda dönebilirim gerçi pek ümidim yok arayıp soranımda yok resim ekleyemediğim için e malum akşamları yoksunuz albüm yaptım merak edenler bakabilir. Hoşçakalın
slm kızlarrr
ayyy adacım geldimi herseyin güsel olduna cok sewindim.valla bende nbim gezdim dolandm geldim cok sıkılmıstım bi kaç gün kuznler babamlar falan gittik.
bebiş olursa ona oda kalmıyo :ecrin_bebek:
bi oda yatak odamız diger oda da mecburen çalışma odası gibi olcak, e benim okulum var, emrenin birsürü kitapları var bu sene uzmanlıktan mezun oluyo ama, yine de kitaplar lazımmış, daha benim resim malzemelerim var, çeyizime şövale ve boya bile aldım kaydirigubbakcemile3 hepsini bi odaya tıkıştırcaz artık. oturma odası gibi biyerimiz olmicak, salonu kullancaz hep mecburen, bence daha iyi geniş geniş otururuz işte :lepi:
haftaya emrenin abisi ve eltim gelio cok heyecanlandım ilk defa görcem:teytey:
slm kızlarrr
aa doğru Emrenin kitapları olmasa bile senin için kesinlikle çalışma odası gerekli hakılısın canımcım aklıma gelmedi kaydirigubbakcemile3
en ilginç çeyizlikler sende sanırsam şövale ve boya sırnaşık şey:lepi:
hadi bakalım inş eltinle anlaşırsınız çok önemli çünkü gerçekten
bi de merak ettim absinin adı ne
annesi neye uyumla koymuş emreyi naniknanik
ya kızlar sizden fikir almak istiyorum :kedi:
18i bizim nişan yıldönümümüz
son bekar yıl dönümümüzde güzeeel bi yemek yemek istiyoruz
istanbulda böyle nereler var ben pek bilmem de
ilk aklımıza kız kulesi geldi tabi o kenarda ama daha uygun seçenekler neler acabaa
galata kulesi gelmişti aklıma ama ordada dansöz oluyormuş akşamları diye bi duyum aldım doğrumudur ki bilmiyorumkismile
daha sakin yerler arıyoruz:kedi:
ben geldim kızlar
muhabbetiniz bol olsun
kaynanamların kiracısı cıkmış, eve baktık bugün, beğenirsen burda oturun dediler
ay çok güzel bi his, burası bizim evimiz olucak diye düşünmek :icecream:
hilalcim hoşgeldin canım... özledik valla seni..
ee anlat bakalım.. yeni işinden memnunmusun?? nasıl ortam??
lepicim.. resimleri çektim.. birazdan yüklüycem...
derin bi teflondu onunki canım
kızartma tenceresi yazıyo zaten cevap vermiş sağolsun 30tlye almış
iyiymiş aslında ama 30tl veripte kızartmalardan canı çıktığında canı sıkılır insanın
dediğin siyahları biliyorum bizimkiler de ondan kullanıyor al 10tl ne olsa dokunmaz en azındankaydirigubbakcemile3
aslında şu actifryda fena gözüm var ama şimdilik fazla gelir alamam
bide kızılötesi ve buharla kızartan bi tencere var görmüşsündür o da50 falan
kocamnlar ama mutfağım küçük zaten :çok üzgünüm:
ben yarın bi karıştırayım ortalığı nasıllar masa da kurutmalık da
sağol canımcım tavsiyeler için :1hug:
resimleri de ekledim bakarsın bi araolumunekankayizsmile
tamam bakcam canım
sen git bi karıştır bakalım
kızartma düşkünlüğümüz yok bizim
ondan 10 liralık tencere neyime yetmio diyorum
hoşgeldiiinopuyorumnanaktan
nasıl şekerim beğendin mi evi
aynı binada olan ev mi bu demiştin daha önce aynı oturucaz galiba diye dimi fisfisfis
hey gidi heyboshayallersmile
kız sana burnunu yaptırmak yaradı he
istemiodun evlenmeyi falan
bak şimdi hayaller kuruon
keramet fındık burnunda diyim bensanaboshayallersmile
canım sen ne diyosun ilk boyayı aldım ben çeyize kaydirigubbakcemile3
yarım yarım birsürü sey mi götürcem bak gıcır gıcır ne güzel götürürüm evime diye kaydirigubbakcemile3
eltimle anlaşamayız, ancak karşılıklı bakışırız, hatun alman çünkü ve tek kelime türkce bilmiomuş bilmiyorumkismile
emrenin abisinin adı emir bu arada
benim abimde yağız emre, ama yağız diyoruz biz hep:kedi: bana de eylül diyolar zaten
beyoğlunda 360 restaurant var canımcım orayı biliyo musun? bi bak istersen netten bilmiyosan, tam şehrin göbegi, 360 derecelik bir panoroma =) boğaz, kilise vs vs :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?