- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #30.801
anam didimmi :1shok: yaşlanmışım ben valla unuttum:a015:
anam didimmi :1shok: yaşlanmışım ben valla unuttum:a015:
kıslar bunu dün aldık ist.dan
:roflol::roflol::roflol: eee bi boşanıyorum dedin işler kötü dedin delikafadulden
sonra da geldin çok mutluyum kıbrısa gidiyorum dedin anlamadım ben :sm_confused::sm_confused:
çok şekerrrrrrrrr :asigim: opuyorumnanaktan
çok mutluyum demedimki moralim yerinde biraz dedim:sinifsinif:bosanıyorumda demedim 1 hafta süre verdim dedim sonunda ne olacagını kimse bilemez yeni müjde baskası len benden şüphelenme
çok mutluyum demedimki moralim yerinde biraz dedim:sinifsinif:bosanıyorumda demedim 1 hafta süre verdim dedim sonunda ne olacagını kimse bilemez yeni müjde baskası len benden şüphelenme
Sabah bi geldim kötüydün sonra gittin geldin iyisin şaşırdım mujde senin nickimi caldı naan yoksa :roflol::roflol:
Ne zaman yolculuk sempatiksalakcinni
o mesajı gece yazdıgımı görürsün sipidicim bakarsan
neyse ben yanlıs anlasılıyorum galiba
akşam taşucundan feribotla gidiyoruz canım istersen bilet PNR numaramı göndereyim özelden
buradan bu konuyla ilgili bişi yazmıcam artık demiştim galiba ondan mutlu görunmeye calıstıgım lafı değiştirmeye calıstıgım için yanlıs anlasıldı çünkü dediğim gibi çok kişi okuyor ve daha belli olmayan bişi için bana boşanmışsın diyen bile çıktı ondan laf yayılsın istemiyorum özelden yazayım sanada canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?