-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

you_know cummm yaa 1 haftada boşanma kararı alınmaz ki amaa bence sen o çok sevdiğin Kıbrısa git, adam akıllı düşün iyice.. ve senin için hayırlısı ne ise o olsun inşallah.. bu arada gelişmeleri ben de bekliyorum haberin olsun, beni de es geçme özelden anlatırken :)

:roflol::roflol::roflol: eee bi boşanıyorum dedin işler kötü dedin delikafadulden
sonra da geldin çok mutluyum kıbrısa gidiyorum dedin anlamadım ben :sm_confused::sm_confused:

çok mutluyum demedimki moralim yerinde biraz dedim:sinifsinif:bosanıyorumda demedim 1 hafta süre verdim dedim sonunda ne olacagını kimse bilemez yeni müjde baskası len benden şüphelenme

çok mutluyum demedimki moralim yerinde biraz dedim:sinifsinif:bosanıyorumda demedim 1 hafta süre verdim dedim sonunda ne olacagını kimse bilemez yeni müjde baskası len benden şüphelenme

Sabah bi geldim kötüydün sonra gittin geldin iyisin şaşırdım mujde senin nickimi caldı naan yoksa :roflol::roflol:
Ne zaman yolculuk sempatiksalakcinni

you cnm allah hayır etsin
kıbrısa gidince kafanı dinleyip umuyrm en doğru kararı alırsın
gerçi benim gelişmelerden pekde hbrim yok neler oldu bitti

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
speedy-gonzales*, sonbahar14+, hatige+, Ece+, FE.OZ, Huysuz, karabocuq+

Sabah bi geldim kötüydün sonra gittin geldin iyisin şaşırdım mujde senin nickimi caldı naan yoksa :roflol::roflol:
Ne zaman yolculuk sempatiksalakcinni

o mesajı gece yazdıgımı görürsün sipidicim bakarsan
neyse ben yanlıs anlasılıyorum galiba
akşam taşucundan feribotla gidiyoruz canım istersen bilet PNR numaramı göndereyim özelden

o mesajı gece yazdıgımı görürsün sipidicim bakarsan
neyse ben yanlıs anlasılıyorum galiba
akşam taşucundan feribotla gidiyoruz canım istersen bilet PNR numaramı göndereyim özelden

yooo Dikkat etmedim detaylı bakmadım ve yalnşta anlamadım sordum sadece.
Numara falanda istemiyorum ki gerek yok biliyorum gideceğini ben sadece mersinde misin onu anlamadım geldin mi eşinle knştun mu falan sanırım son olaydan haberimiz yok ondan işler karıştı birbirine naptın ne ettin neredesin mersinde neler oldu kafanı toparladı mı? :1closedeyes:

buradan bu konuyla ilgili bişi yazmıcam artık demiştim galiba ondan mutlu görunmeye calıstıgım lafı değiştirmeye calıstıgım için yanlıs anlasıldı çünkü dediğim gibi çok kişi okuyor ve daha belli olmayan bişi için bana boşanmışsın diyen bile çıktı ondan laf yayılsın istemiyorum özelden yazayım sanada canım

Merak ettiğim için sordum sadece neyse buradan yazmayım akannehir

bu arada arkadaşlar bazen gerçekten buranın bi int sitesi olduğunu unutuyoruz
Baksanıza yine 1 misafirimiz var bence anlattıklarımızda bile net isim kullanmadan yada çok net olmadan yazalım....

evet kızlar bende kendi aramızda konusuyoruz gibi yazıyorum ama artık özelden yazacam size bişi oldugunda bence sizde cok acık yazmayın önceden hiç takmazdım böyle seyleri ama okuyupta buraya bişi yazmayan cok kişi oldugunu ögrendim dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…