-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ben hep yaparım canım.. söliyeyyim hemen :))

sadece arpa şehriyeden canım.. kavuracaksın yağda rengi gelene kadar.. sonra sıcak su ekle hatta 1 tanede bulyon at.. ne kadar su eklicem dersen üzerini 1 parmak kadar geçse yeterli oluyo canım.. bakarsın tabi duruma göre eklersin yine.. tereyağ severseniz az da ekle çok güsel yakışıyoo :)) suyu koyarken dikkat et çok kızdığı için şehriyeler su sıçrama yapabiliyo hemen kapağını önce bi kapa ki ocağın batmasın :)) zemuszemusopuyorumnanaktan

Evet hele beşemal soslu olan herşeyi seviyorum ben.
Dünden ben közledim patlıcanları bi daha uğraşmamak için. sonra akşam eve gittim.
Hemen beşemal sos yaptım canım ondan sonra karnıyarık gibi ortasına ekledim üzerine de kaşar peynir fırına mükemmel kızarana kadar fırından çıkınca direk miğdeye hihoyyyt

oooo süpersiniz kızlar çok güzel 2 tarif daha oldu bana :)))

Dilek....sana gelince;
düğünüme gelmediğin için küs falan değilim,beni az çok tanıdın gereksiz çocukça kaprisler yapacak biri değilim.Hem çok önemli bir sıkıntından dolayı gelmediğini kısmetse bunu telafi edeceğini de biliyorum.Lütfen bunu aklından çıkar.Özel mesaj kutusu o kadar dolmuştu ki hala bitiremediklerim var ve ben özelden değil buradan okudum sıkıntını canım.alınma olur mu o kadar özel mesaja tek bir kerede cevap yazmıştım gelince,sonrasında da oturup adamakıllı kafamı toplayarak bir şey yazmaya fırsatım malesef olmadı çünkü evimde internet yok henüz.sorununla ilgili yazdım diye hatırlıyorum ben.sonra baktım sen de pek oralı olmuyorsun dedim noluyoruz bu kız niye böyle yapıyor ama sonrasında da dedim Ada üstüne gitme kafasını toparlamaya ihtiyacı var sonra nasılsa dertleşirsiniz.Şimdi anlaştık mı ???

Hoşgeldin süpürgeli cadı.
Gülsüncüm nasılsın?j
Kızlar ihtiyacı olanlar tefal mağazalarınada bir baksın çok indirim var diyorlar.

Yoğun hala cnm balkonlu şeyine baktım dün gece yorumda yazdım kuş:nazar:
Bizim nikah 19 haziranda ama hala nikah işlemlerini yaptıramadık sanırsam bu ayın sonuna anca yaptırabiliyoruz geç olurmu ki acep?j
Bu arada yeni gelinlerrr evlerinizin fotoları neyen yok yaww:tomato:
Eşleriniz kızıyor mu yoksa:) Benim nişanlım buraya takıldığımı bilmiyor hala sonra okur okur yazdıklarımı benle dalga geçer diye söylemiyorumkaydirigubbakcemile3

Yoğun hala cnm balkonlu şeyine baktım dün gece yorumda yazdım kuş:nazar:
Bizim nikah 19 haziranda ama hala nikah işlemlerini yaptıramadık sanırsam bu ayın sonuna anca yaptırabiliyoruz geç olurmu ki acep?j
Bu arada yeni gelinlerrr evlerinizin fotoları neyen yok yaww:tomato:
Eşleriniz kızıyor mu yoksa:) Benim nişanlım buraya takıldığımı bilmiyor hala sonra okur okur yazdıklarımı benle dalga geçer diye söylemiyorumkaydirigubbakcemile3

canım şimdi baktım yorumuna.. geçmişi okuma alışkanlığım yokta:))
teş.ederimm
belki küçük yer olduğu için istediğiniz tarihe bulabilrisniz ama... siz yinede işinizi garantiye alıp işlemlerinizi halledin...
ben ekliycem ama üşeniyorum... amannn kim uğraşıp her köşeden çekecek yaa..... offfff:umursamaz::umursamaz:

sipit hayırlı olsun

ereğli ben de beklom vala yeni gelinlerden ev fotolarını:))
benim ki benim takıldığımı bilio
gçen yanında baktım dio sayfa sayısını görünce her sayfada 5 mesaj mı var dedi
saydım dio ne konşuosunuz bukadar:)
dedim havadan sudan:D

Lepi teşekkür ederim canım..
Benimki de biliyorum nickimi yazdıklarımı herşeyi biliyor.
Hatta bazı arkadaşlarımın ise isimlerini hepsini biliyr...

:) sipit bazen diom bi kızlara soriyim kullanıyolar mı
ne tavsiye ederler diye
tamam dio
ncikide bilio zati geçen etiketlere kendimi gösterdim aha ben lepik diye haha:D

Şipit bir sayfa önceye sanada hayırlı olsun yazmıştım görmedin sanırım.
Lepiiiim kuşum ne güzel kız ben dersem adım gibi eminim okur okur güler benide sinir eder:) Takılır hep bide bana bu kadar şeyi nerden biliyosun diyor bazen nikahla-düğünle ilgili içgüdülerim diyorum alakası yok buradan duyuyorum hep:d Bu arada hoşgeldin:)
Gülsüncümmm burası küçük inş bir sıkıntı olmaz yaw.

:) sipit bazen diom bi kızlara soriyim kullanıyolar mı
ne tavsiye ederler diye
tamam dio
ncikide bilio zati geçen etiketlere kendimi gösterdim aha ben lepik diye haha:D

Aynen bizimki de öyle kk mesain başladımı falan diyor.
Çok güzel eğleniyor bazen benimle... çocuk yaparkende topic açıcakmısın diye..

Eregli görmedim canım sayfa ilerledi sanırım Teşekkür ederim Şeniz

oooo süpersiniz kızlar çok güzel 2 tarif daha oldu bana :)))

Dilek....sana gelince;
düğünüme gelmediğin için küs falan değilim,beni az çok tanıdın gereksiz çocukça kaprisler yapacak biri değilim.Hem çok önemli bir sıkıntından dolayı gelmediğini kısmetse bunu telafi edeceğini de biliyorum.Lütfen bunu aklından çıkar.Özel mesaj kutusu o kadar dolmuştu ki hala bitiremediklerim var ve ben özelden değil buradan okudum sıkıntını canım.alınma olur mu o kadar özel mesaja tek bir kerede cevap yazmıştım gelince,sonrasında da oturup adamakıllı kafamı toplayarak bir şey yazmaya fırsatım malesef olmadı çünkü evimde internet yok henüz.sorununla ilgili yazdım diye hatırlıyorum ben.sonra baktım sen de pek oralı olmuyorsun dedim noluyoruz bu kız niye böyle yapıyor ama sonrasında da dedim Ada üstüne gitme kafasını toparlamaya ihtiyacı var sonra nasılsa dertleşirsiniz.Şimdi anlaştık mı ???

evet ada sana gelince
bişi yazdıgını görmedigim için cevap yazmamısım demekki çünkü özellikle senin bişi yazıp yazmadıgına bakıyrm her zaman neyse anlastık ...

merhaba kızlarrr, ben geldim a.s.

adacım başınız sağolsun. :teselli:

adaşımmmmm sipidi hakanın işi hayırlı uğurlu olsun :nazar:

you_knowcum gelen bi mesajı eklemişsin, ben görmedim ama her ne idiyse canını sıkmamaya çalış, bulunduğun yerin tadını çıkarmaya, kafa dinlemeye bak , hiç bişey ve hiç kimse senden daha değerli değil bu hayatta kaydirigubbakcemile5

Back
X