- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
- #30.961
merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hazırlıklar
Hoşgeldin canım hihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hazırlıklar
ben hep yaparım canım.. söliyeyyim hemen :))
sadece arpa şehriyeden canım.. kavuracaksın yağda rengi gelene kadar.. sonra sıcak su ekle hatta 1 tanede bulyon at.. ne kadar su eklicem dersen üzerini 1 parmak kadar geçse yeterli oluyo canım.. bakarsın tabi duruma göre eklersin yine.. tereyağ severseniz az da ekle çok güsel yakışıyoo :)) suyu koyarken dikkat et çok kızdığı için şehriyeler su sıçrama yapabiliyo hemen kapağını önce bi kapa ki ocağın batmasın :)) zemuszemusopuyorumnanaktan
Evet hele beşemal soslu olan herşeyi seviyorum ben.
Dünden ben közledim patlıcanları bi daha uğraşmamak için. sonra akşam eve gittim.
Hemen beşemal sos yaptım canım ondan sonra karnıyarık gibi ortasına ekledim üzerine de kaşar peynir fırına mükemmel kızarana kadar fırından çıkınca direk miğdeye hihoyyyt
Hoşgeldin süpürgeli cadı.
Gülsüncüm nasılsın?j
Kızlar ihtiyacı olanlar tefal mağazalarınada bir baksın çok indirim var diyorlar.
Çok mutluyum Hakanın banka işi oldu :jeyyar:
Hayırlı-uğurlu olsun çok sevindim senin adına.Çok mutluyum Hakanın banka işi oldu :jeyyar:
hadi hayırlı olsun canım.. bankada işemi başladı??
Yoğun hala cnm balkonlu şeyine baktım dün gece yorumda yazdım kuş
Bizim nikah 19 haziranda ama hala nikah işlemlerini yaptıramadık sanırsam bu ayın sonuna anca yaptırabiliyoruz geç olurmu ki acep?j
Bu arada yeni gelinlerrr evlerinizin fotoları neyen yok yaww:tomato:
Eşleriniz kızıyor mu yoksa:) Benim nişanlım buraya takıldığımı bilmiyor hala sonra okur okur yazdıklarımı benle dalga geçer diye söylemiyorumkaydirigubbakcemile3
:) sipit bazen diom bi kızlara soriyim kullanıyolar mı
ne tavsiye ederler diye
tamam dio
ncikide bilio zati geçen etiketlere kendimi gösterdim aha ben lepik diye haha![]()
oooo süpersiniz kızlar çok güzel 2 tarif daha oldu bana :)))
Dilek....sana gelince;
düğünüme gelmediğin için küs falan değilim,beni az çok tanıdın gereksiz çocukça kaprisler yapacak biri değilim.Hem çok önemli bir sıkıntından dolayı gelmediğini kısmetse bunu telafi edeceğini de biliyorum.Lütfen bunu aklından çıkar.Özel mesaj kutusu o kadar dolmuştu ki hala bitiremediklerim var ve ben özelden değil buradan okudum sıkıntını canım.alınma olur mu o kadar özel mesaja tek bir kerede cevap yazmıştım gelince,sonrasında da oturup adamakıllı kafamı toplayarak bir şey yazmaya fırsatım malesef olmadı çünkü evimde internet yok henüz.sorununla ilgili yazdım diye hatırlıyorum ben.sonra baktım sen de pek oralı olmuyorsun dedim noluyoruz bu kız niye böyle yapıyor ama sonrasında da dedim Ada üstüne gitme kafasını toparlamaya ihtiyacı var sonra nasılsa dertleşirsiniz.Şimdi anlaştık mı ???