-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

böcükk hoşgeldinn

ayy gülsünn
bende daha banyoma paspas örcemm :)))
hazır olan klozet takımından almak istemiyorum
kendim bşi yapaym diyorum daha da yapmadm bakalım ne zamana yapcam :))))

Teşekkürler canım. Öğleden sonra doktora gidecem eğer vakit bulursam uğrayıp satıcıda bakacam artık. Göğüslerimin ucunda renk değişim var bikaç aydır; dün gözüme takıldı artmış sanki. Kızlar sizce bu normal midir?

böcükk hoşgeldinn

ayy gülsünn
bende daha banyoma paspas örcemm :)))
hazır olan klozet takımından almak istemiyorum
kendim bşi yapaym diyorum daha da yapmadm bakalım ne zamana yapcam :))))

hoşgeldin böcüq..

canım bende yatak odasındaki halılarımı anneme vericem... çok fazla geldiler benim odaya... sadece 1 tane almak yada örmek istiyorum... beyaz.. ama kararsızım canım yaa.... annemde illa ben alayım sana diyor... bakalım napcammm...

hoşbuldum kıslarr :) mobilyalarım evime gitti önümüzdeki haftada benim ceyilerim gidecek gdip yerleştirecess ayy cok heycanlanadım bi an yaaopuyorumnanaktan

cnm bnm bende daha almadım yatak odasına,postlar çok hoşuma gidiyo krem gibi rengi ,haftasonu alırım sanırım..bi bak istersen sende yatak odasında çok hoş duruyo..

canm hiç bi fikrim yok

bnm yatak odama eşyalar tam sığdı canm
yerde de 30cm lik bi boşluk var :))))
halı koysam olmuyo
bide oraya çare bulmam lazm da napcam hiç bi fikrm yok

cnm bnm bende daha almadım yatak odasına,postlar çok hoşuma gidiyo krem gibi rengi ,haftasonu alırım sanırım..bi bak istersen sende yatak odasında çok hoş duruyo..
canım aslınd abende alırsam post almayı düşünüyorum... beyaz renkte... ama örmekte istiyorum... ben en iyisi post alayım... bir arada renkli örerim.. değişik kullanırım:))
sana da şimdiden hayırlı olsun canım:))

hoşbuldum kıslarr :) mobilyalarım evime gitti önümüzdeki haftada benim ceyilerim gidecek gdip yerleştirecess ayy cok heycanlanadım bi an yaaopuyorumnanaktan

çok güzel heyecanlar bunlar canım...inş. herşey gönlündeki gibi olur...

canım oraya uygun ölçüde örsene sakallı ipten:))

canm öyle mi yapsam
yoksa kumaştan geçen bi paspas modeli görmüştüm
onu mu yapsam ikilemde kaldım :)))
du bakalım
bugün 2,30da çıkcam işten
kuzenn mezuniyete gitcm
ondan sonrada kocişin yanına geçerim
orda ipçi vardı
bide bursa kumaşa gideyim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…