- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #32.661
canm ocağım set üstü aldımm
şimdi kendi evimize taşındık mutfak dolabını yeni yaptrdm ona göre ayarlattım sığacak şekilde canmm
fırınımda minik fıtınlardan
buzdolabımın üstünde duruyo
böcükk hoşgeldinn
ayy gülsünn
bende daha banyoma paspas örcemm :)))
hazır olan klozet takımından almak istemiyorum
kendim bşi yapaym diyorum daha da yapmadm bakalım ne zamana yapcam :))))
hoşgeldin böcüq..
canım bende yatak odasındaki halılarımı anneme vericem... çok fazla geldiler benim odaya... sadece 1 tane almak yada örmek istiyorum... beyaz.. ama kararsızım canım yaa.... annemde illa ben alayım sana diyor... bakalım napcammm...
Teşekkürler canım. Öğleden sonra doktora gidecem eğer vakit bulursam uğrayıp satıcıda bakacam artık. Göğüslerimin ucunda renk değişim var bikaç aydır; dün gözüme takıldı artmış sanki. Kızlar sizce bu normal midir?
hoşgeldin böcüq..
canım bende yatak odasındaki halılarımı anneme vericem... çok fazla geldiler benim odaya... sadece 1 tane almak yada örmek istiyorum... beyaz.. ama kararsızım canım yaa.... annemde illa ben alayım sana diyor... bakalım napcammm...
canım aslınd abende alırsam post almayı düşünüyorum... beyaz renkte... ama örmekte istiyorum... ben en iyisi post alayım... bir arada renkli örerim.. değişik kullanırım:))cnm bnm bende daha almadım yatak odasına,postlar çok hoşuma gidiyo krem gibi rengi ,haftasonu alırım sanırım..bi bak istersen sende yatak odasında çok hoş duruyo..
hoşbuldum kıslarr :) mobilyalarım evime gitti önümüzdeki haftada benim ceyilerim gidecek gdip yerleştirecess ayy cok heycanlanadım bi an yaaopuyorumnanaktan
canm hiç bi fikrim yok
bnm yatak odama eşyalar tam sığdı canm
yerde de 30cm lik bi boşluk var :))))
halı koysam olmuyo
bide oraya çare bulmam lazm da napcam hiç bi fikrm yok
canım oraya uygun ölçüde örsene sakallı ipten:))
cute ve gulsun aramızda 2 hafta var :)))
gulsun sonra ben sonra cute...
cute ve gulsun aramızda 2 hafta var :)))
gulsun sonra ben sonra cute...
:1hug:
hadi bakalım önce hanginiz hamile kalacaksınız kaydirigubbakcemile3
slm canım.. hoşgeldin..slm kızlar
en son ben olurum sanırım ,kazaya uğramazsak kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?