-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hoşbuldum kızlar :)))
Meltemre sınavında başarılar canım, stres yapma..umarım güzel geçer.. :)))

Aşk-ı memnu izleyen var mııı :hulya:

çileğim,,, ne güzel günlerdii .... nişanlarımızdan önce neler paylaştık neler....

okdr yoğunum ki ben sbs lys yaklaştı ,öğrencilerimin peşindeyim.. napayımm çok heyecanlılarrr onlarlayım yoğun bir şeklde...

ama ayın 13 ü itibariyle izne ayrılacağım inşallah...
ozaman buralarda olurum yine eskisi gibi...

aaaaa sen de mi öğretmensinnn bilmiyorumkismile fark etmemeiştim hiç bilmiyorumkismile

inşallah canım zaman su gibi geçsin önce sağlıklaaa huzurla... heyecanım çok fazlaaa... evim temizlenecek bu hafta sonu.... öteki hafta sonu eşylarım geliyor,sonra da 13 ünde de çeyizim gidecek çok değişik hisler içindeyim.. darısı tüm sevenlerin başınaa...opuyorumnanaktan

ayy hayırlı ugurlu olsun şimdiden canım
biz seninle pek tanışmıyoruz ama, umarım hersey cok güzel gecer boshayallersmile

aklımda tek bişey var gelin saçıma karar veremedim bir türlüüü aklımdaki bikaç modeli paylaşıayım sizinle... bakın nişanda da saçım şu şekldedydii belki fikir olur size... yüzüme uygun sizce nasıl bir model olmalı gelinliğim tek omuz taş askılı kırık beyaz.....duvagım uzun duvak kabarık duvak..

nişan saçım..

grace naber neler yaptın
ben topuz yaptırıcam kesin

kızlar benim ev hazır hatta kullanıyorum bile yeni gelin eşyalarımı

selam kızlar, nasılsınız?

selaaam bi sredir giremedim görüşemedik nasılsın
nasıl gidiyor
en son bıraktığımda biraz aklın karışıktı şimdi nasılsınopuyorumnanaktan

hoşbuldum kızlar :)))
Meltemre sınavında başarılar canım, stres yapma..umarım güzel geçer.. :)))

Aşk-ı memnu izleyen var mııı :hulya:

çok sağol canım amin inş güzel geçer çok ihtiyacım var güzel geçmesinee:Saruboceq:

ne kadar güzel heyecanlar maşallah yaa
kolay gelsin bu tatlı yorgunluklardanopuyorumnanaktan
ve kocamaan amiiin :Saruboceq:

hayırlıı olsun em45 ... ne güzel... hayatının ışığıyla ,gönlüün sahibiyle yemek yemek bile tarifsiz .... evlilik çok güzel.. herkese nasip etsin Allah...

selaaam bi sredir giremedim görüşemedik nasılsın
nasıl gidiyor
en son bıraktığımda biraz aklın karışıktı şimdi nasılsınopuyorumnanaktan

hersey eskiye döndü emreyle cok mutluyumm. yani dieri sadece aklımı karıstırmaya calışıyomuş bunu farkettim bilmiyorumkismile sen de ne var ne yok? bi sınav lafı var, kacırdım ben ne sınavı? neyse başarılar dilerim bilemsemde opuyorumnanaktan

selam kızlaarr beni de alın aranızaa

gerçi benim evlenmeme ohoooo ama kaydirigubbakcemile3

selam kızlar
grace çok az kalmış şekerim kına elbisen falan hazır mı ? bu arada ben pinarpin biliyon dimi nickimi değiştirdim.

em senin nasıl gidiyor, alıştnmı okuluna ..

bu arada neler olmuş yaws karışmış ortalık
bende hasbel kader gördüm yeni topici, evliler o tarafa geçince burası sessiz kaldı haklısınız , aslında ha o topic ha bu topic çokda farketmez kızlar büyütmeyin..

pinarım nasılsın nasıl gidiyor evlilik... ? iyiyim canım ben de işte işten arta kalan zamanlarımda koşturyorum hemen hemen her şey tamam gibi görünüyor çok şükür... kınayla ilgili her şey tamam... aldım elbisemi de.. az kaldı zaten herşeye... belki biliyorsundur sevgilimle 6.yılımız bitecek agustosta uzun ilişkilerde bu anlarım anlamı çok daha farklı oluyor.. uzun zamandır hayalini kurduğumuz şeylerr oluyor mutuluk verici inanılmazzz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…