- 4 Nisan 2008
- 1.379
- 3
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
- #35.221
selam kızlar nasılsnız???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ereglı naber nan
bugun yenı işime başladım![]()
Alanya tatlım :))
cnm benm sektör inşaat :)cnm sektör olarak çok güzel ama bizde bazı aksilikler oldu ondan bu hale geldi firma yoksa öncesinde iyiydii sen hangi sektördesin?
canım güle güle kullanın çok güzeller :asigim:çilek den yediğim fırçalar doğrultusunda aldığım terliklerimin resimleri![]()
galiba öyle olduNerde bu topicin kızlarıı
yarın iş yok diye, iş çıkışı gezmelere mi gittiler acabaa gamyoncuiremsu
iyi akşamlar cnm
nikah işini hallettik bizde düğün salonuna gelecek 3 ekimde
onuda hallettik şükür :)
ereglı naber nan
bugun yenı işime başladım![]()
Enee hayırlı-uğurlu olsun ne çok sevindim lan:) Nerde ne işi beybi?j Geçengün sen çevrimiçiydin gündüzden bende patdadanak nasılsın yazıp bugün çeyizleri götürüyoruz yazdım meğer eşinmiş gene kusura bakmayın cnm artıkın sana slm yazmayacağım bu iki etti yaww:)eregli 1 haftan kalmış laaakannehir
sende benden olcann:jeyyar:
Hayırlı olsun kuş.iyi akşamlar cnm
hayırlı olsun böcük
hadı sende benden olcan yakında desenesempatiksalakcinniiyi akşamlar cnm
Enee hayırlı-uğurlu olsun ne çok sevindim lan:) Nerde ne işi beybi?j Geçengün sen çevrimiçiydin gündüzden bende patdadanak nasılsın yazıp bugün çeyizleri götürüyoruz yazdım meğer eşinmiş gene kusura bakmayın cnm artıkın sana slm yazmayacağım bu iki etti yaww:)
ben 8 e kadarcık![]()
uğur böcüğü benim eşyalar inox değil ya dolapta misal metal görünümlü yazıyor fırnda gümüş yazıyor sadece.fırında özellikle çok leke tuttuğunu söylediler sürekli silip duracak mıyım :bbo: dediğin cif işe yarıyor mu
cif işe cok yarıyo
pisss dıye bı sıkıyom 5 dk bekleyıp kuruluyom kağıt havlu ıle mis gıbı oluyo
çif antıfırz adı sanırım
yesıl ve sarı renklı
normalde ocakta falan yağ kir 2 dk yok oluyo hıc yorulmuyon
ve çizmiyo en önemlısı