G
GaydirigubbakCemile
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #35.941
selam kızlar nişanlandım geldim
albüm yaptım :kedi: beklerim sizleri de
biz yemek odasını rapsodi mobilyadan aldık..ne zmn senin düğünki acelesi yoksa bi ara eklicem ben evin fotolarını görürsün okihala bi kaç eksiğim var çünkü ince dataylar yani :)))
selam kızlar nişanlandım geldim
biz yemek odasını rapsodi mobilyadan aldık..ne zmn senin düğünki acelesi yoksa bi ara eklicem ben evin fotolarını görürsün okihala bi kaç eksiğim var çünkü ince dataylar yani :)))
hoşgeldin topraam ,hayırlı uğurlu olsun..Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıya...hemen bakıyorum fotolaraa...
Canım tamam ekledıgın zaman bakarım seve seve sayenzıde fıkır alısverısı kolay opuyorumnanaktan benım düğüne 1ay kaldı inşaallah.ece buarada hayırlı ugurlu olsun Allahım hayırlısıyla sevdıgıne kavustursun inşaallah
hayırlı olsun canım :)) Allah tamamına erdirsin :))
canım bizim senle zevkler çok benziyo (gelinliklerde tüğ olması sadece bitanesi ) :)) , eklesende görsek güzelll evinin fotoğraflarını :)) :asigim::1hug:
valla ben nişanım olduğunda burda yapmayı düşünüyorum
hani sen izine çıkıyosun ya nişanlına lberaber gidebilrsiniz diye düşünmüştüm tatlım
kızlar size deseler düğün için paramı verelim altın mı hangisini seçerdiniz...
paraya ihtiyacım varsa ve eksiklerim varsa parayı seçerdim, ama anlık olarak şuan lazım değilse altın seçerdim :))
hilmi fatma hiç üzülme canım. Altın altındır her zaman değerini korur para ise harcanır gider. O yüzden canını sıkma.
alırız tabi cnm neden olmasınçilekcim seneye beni de bu listeye alcan dimi :kedi:
sende ne durumda hazırlıklar canımcım
bitti mi? opuyorumnanaktan[/B]
lepim pamuk satendi şu siyah olanlar varyagünaydınlarr
çilekçim eğerki pamuk satense gerçekten uygunmuş ama bişi kalmamaıştır adam akıllı kesin:)
arzucum aynalı saatler oluyo obnlardan da olabilir böle stıcker gibi kelebek çıkıyo aynadanEvet canım aynalı konsollardan dıyorum.öle buyuk bısı ıstemyıorum ayna olursa kucuk kıbar bısı sitelere gezcem bı bakalım. ama stıcerlı aynalar guzel uygun bulrusam alcam bakalımopuyorumnanaktan
ece hayırlı olsun bakıyorum fotolaraselam kızlar nişanlandım geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?