-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

tüh göremedim bak büyük olmuşşşş
heycanlandım
gelinlik fotosu yokmudur
kızlar saç modeli düşündünüzmü yav ben topuz istiyorum ama kararsızım modelde

iyiyim hatige saol

teşekkür ederim kızlar... küüçük oldu ama diğer siteler de sürekli hata veriyor.. idare edin artıkın:)))

daha güzelleri sizlerin olur inş:))

teşekkür ederim nisancım..
hilacim bende topuz istiyorum.. netten birkaç model buldum...onlardan ortaya karışık birşeyler yaptırıcem artık:))

hee ozmn ayıp etmişler
bnm belli olsa anında duyar herkes
annem arar hala teyze kim varsa :roflol:

bizde ararız anacım
ben nişanı 2 ay evvelden demiştim işte dediği laf kışın sevmem olmuştusempatiksalakcinni
ayıbın önde gideni hem de ama büyüklük bizde kalcak sanrım

çok özenmene gerek yok yav giy bi elbise saçlara bi fön git kınaya düğüne gitmesende olur Benim nişanlımda sevmiyo haremlik selamlık olaylarını

dimi kına en iyisi

günaydınnnnnnnnnnn kızlarrrr :))

günaydın canım
nasılsın

bu sefer oldu:)):lepi:
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
kız ayakkabın çok güzel
platform ve sade
ben çok beğendim nekadardır sorması ayıp değlse
şimdiden ne nekadar öğreniyim diyorum daohaoldumsmile

tüh göremedim bak büyük olmuşşşş
heycanlandım
gelinlik fotosu yokmudur
kızlar saç modeli düşündünüzmü yav ben topuz istiyorum ama kararsızım modelde
:

ben saçı bazen düşünüyorum da
saçım değil ben ön planda olayım diyorum
hafif kabartılıp tepesi arkadan düz şekilde topuz olsun diyorum
yüzüm tamamen açık olcak yani
bi de boyada bağlı
ben topluklu giycem baya
bi de topuzu çok tepen yaptırıp abartmak istemiyorum
ama ayakkabının topuğu az olcaksa ve boy farkınız varsa farkı kapamak için tepeden topuz yapıp uzun görünebilirsin de

ayy çok güzel ya ayakkabıların
düğün ne zamandı canım senin

hmmmmm lepik doğru düşünmüşsünn bende topuklu giymek istiyorum da rahat edebilirmiyim bilmiyorum nişanda giydim çok yüksekti ama çok rahattım düğünde ne olur bilemem
Topuz olcakta benimki hani gösterişlimi olsun sademi.Kahkül yakışıo bana kahküllümü olsa yoksa kahküllerimi uzatıp tamamen yüzüm açıktamı kalsa pöööff

kızlar bu arada saç modeli demişken bu gece rüyamda saçlarımı yaptırdım topuz yaptırmışım kafamda da inci bi taç ama bana hiç göstermiyolar modelinii salona giriyoruz falan bi bakıyorum aynaya berbat..gelinlik üzerimde bozdurmaya gidiyorum kuaföre :)) kabustu bu rüya değildi sanırımm hehehe :)) giydiğim gelinlik benim aldığım değilmiş falan amannn kabusss :))

ayhh cetvele bakkkk 1 ay 1 hafta 1 günn :teytey:
hilalllllllllllllllll..
hatırlama lütfen... hiç gözüm görmüyordu valla o cetveli... off off...((

lepicim 69 TL den pazarlıkla 55 e aldım... senin çok iyi bildiğin yerden aldım:))
beğenmene sevindim canım:))

hilal ona göre kara ver işte
sonra topuz topu adamdan uzun olma

hatice canım o kabular olur
sonuçta özendiğin bi günde sorun çıkmasını istemiosun ondan hepsi

gülsün oraları yeni öğreniyorum
iyi almışsın canım
güle güle giy altına ben yaz lepi diye tamam mı bak unutma

çok uyguna almışınnn gülsunummmm

ay pardonnn üzmek istemedim seni kuzum yav

evt canım... 70 in altına yoktu beğendiklerim.. ama bunu eminönünden aldım..malum orda pazarlık payı çok oluyor:))9

önemli dğeil canım da... zaman yaklaştıkça ürküyorum yaaa.... annem babamdan ve kardeşimden ayrılmak çok zor olcak.. düşünmemek için başka şeylerle uğraşıyorum:))

lepicim yazmammıı hiç... ama biricik i öyle bir yere yazcam ki iyi silinsin..
nişan da pek bir oynaktım ama.. hihoyyyt düğünde aynı performansı gösterirsem hepiniz silinirsiniz valla:))
kızlar şaka bir yana da, herkesin kısmeti gün gelicek karşısına çıkıcak, yeri ve zamanı gelicketir muhakkak.. allah hayırlısını nasip etsin hepinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…