-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Yok be canım gidemedim dün akşam gittim alez alıyım diye ama çok vardı anneme sordum
yatağın yanında veriyorlar alma dedi harbiden aklıma gelmemişti iş çıkışı gidip kaselere bakıcam Renkli

kıslar bime giden varmı aranzda ben şimdi geldim 4 tane kavanoz 1tane çöp poşetliği pilastil 1 takım 6lı kase aldım geldim sonra bulamam diye uyumadım işten gelince birazdan yatarım artık
ben gitmedim ama int baktım kavanozlar çok güzel güle güle kullannn
zaten daha sonra gitsen bulamazdınnn iyi yapmışın sabah giderekkk

kıslar bime giden varmı aranzda ben şimdi geldim 4 tane kavanoz 1tane çöp poşetliği pilastil 1 takım 6lı kase aldım geldim sonra bulamam diye uyumadım işten gelince birazdan yatarım artık

güle güle kullan cnm
kaseler bnmde hoşuma gitti ama onların dalgalı olanını aldım ben renkli
annem yeter artık ne kasesi alcan daha dedi :roflol:
bende tava istiyom ama napsamki
nasıldır

saolun kıslar tavalara bakan vardı ama ben ilgilenmedim onlarla nsıldır bilmiyorum bi kavanoz uğruna uykumdan fedakarlık ettim

evet bende tavaya güvenmiyorum böle sürekli kullanılacak şeyler sağlık açısındanda önemli

neyse ben önce teflon tencerelerimi tamamlıyımda sora tavaya bakarım artık
hem nisanın gelmesi şart oldu
marttada sıkışığım baya bi

Lepi bişi sorcm cnm phlipsin elektikli süpürgesnden senmi almıştın fisfisfis

yok canım daha süpürge almadım karar veremedim

gittim eyeliner aldım geldim hehe
gördüm gelen herşeyi ama almicam dedim kendi kendime
kavanozlar biraz daha büyük olaydı kurabiye koymaya alcaktım ama anca çay şeker koyulur dedim
e ona da koycak şeyim var diyip vaz geçtim aam eyelinerim oldu hehe

lilyum alıntı etmedim yer kaplamasın diye
ama aldıkların çok güzel
çatal bıçağı takım yapmak istemişsin sanırım
umarım sıkıntı yaratmaz sonrasında kaplamanın gitmesi gibi
hepisciğini güle güle kullan canım

günaydın kızlar hayırlı cumalar.. birşeyler alanllarda aldıklarını güle güle kullansınlar inşallah :))

bende son eksiğim elektirikli mutfak aletlerinden mikseri alarak tamamladım :))

bişey sorucam size Şimdi biz Hakan'a nişanda Saat almayı düşünüyoruz.
ama nasıl saat alıcaz yani fiyatlarını bilen var mı?

Klasik demirli saat istiyor bide içinde gün-ay yazsın istiyor şuanki saati öyle çünkü.

gözünde bi sorun mu var yoksam süremio musun kuzum
benim ilk sürüşlerim çok komikti
biri bi yere öbür ucu biyere bakıodu
orantısız oluodu
sonra göz yapıma göre çözdüm olayı

size bi kampanyadan bahsediyim netten alışveriş yapan arkidişlerim
ben de bugün itibari ile aldım
15 Mart’a kadar 5 TL. ve Üzeri Alışveriş Yapan Üyelerimize Perfume Jewels Ürün Seti Hediye
Dünya Kadınlar Günü kutlaması www.eyupsabrituncer.com'da 1 gün değil, tam 30 gün sürer! 15 Şubat - 15 Mart 2010 tarihleri arasında Eyüp Sabri Tuncer | Kurumsal Web Sitesi adresinden 5 TL ve üzeri ürün satın aldığınızda, el ve vücut kremi, vücut losyonu ve vücut parfümünden oluşan, 40 TL değerinde dünya markası Perfume Jewels kozmetik ürün seti hediye! Siparişinizi verirken lütfen Perfume Jewels ürün seti hediyenizin tercih ettiğiniz koku çeşidini online alışveriş bölümündeki "Teslimat" bilgilerinin altında yer alan "Hediye Setiniz" bölümünden seçerek bildirin. Her üyemiz kampanyadan 1 kez yararlanabilecektir ve ürün değişimi yapılamayacaktır. Kampanyamız stoklarla sınırlı olduğundan Eyüp Sabri Tuncer kampanyayı bitiş tarihinden önce sonlandırma hakkını saklı tutar.

ben aldım kızlar toplamda kargo ile 8 e geldi ama bi krem zaten dışarda 8 lira
bana uygun geldi bi bakın derim
elime geçince fotolarım sizin için

sipit canım saat fiyatları çok aralıklı 3000 e de var 300 e de
orta karar al derim ben
herzaman kullanabilsin
biz almadık kullanmıo diye zaten bi tane de vardı iyi bi saati arada onu kullnıo gerektiğinde okadar
onun için tam altın takmıştık mesela

speddy cim netten baksana fiyatlara hem modellerinide görürsün..her bütçeye göre var vallaaa..
bende iboya spor bi saat almıştım istemedi klasik bişi..saat takıntısı var zatennnn... bana aldığım saat biraz pahalıya patladı ama olsun fedaaa :)) hehehehe

Son düzenleme:
Canım gözümde sorun yok elimi kaydırıyorum.

Bide bu kampanyayı anlamadım 5 YTL üzeri alışveriş yap hediye veriyor sanırım.

Artık bi şekilde araştırıcam canımmm

Hımmm Evet Klasik pahalı bende şimdi spor alalım düğünde saat alırız dedim klasik ama
kullanmıyorki neyse siteleri dolaşırım

evet sipit canım
en mesela 5 liraya el temizleme jeli aldım
sonra sepetimden hediyeni seç kısmı var
ordan hediye setini seçiosun okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…