-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

çileğim nerde benim ya amannnn yine gizli aramızdadır o kesin,kuşum ses ver

eregli sen de bacım ya nerelerdesiniz,yaaaa Ada'nız gelin olacak bir ton sorusu var size siz hala ortalıkta yoksunuz

ben gelinlikçimden taç istedim kızlar,taçsız prenses mi olur diye :kedi: çiçek mi isteseydim ki??? topuz yaptıracağım saçımı,hadi fikir verin bana

ben gelinlikçimden taç istedim kızlar,taçsız prenses mi olur diye :kedi: çiçek mi isteseydim ki??? topuz yaptıracağım saçımı,hadi fikir verin bana

tatlım seni eğer taç takmak prenses gibi hissedirecekse taç kullan tabi.. içinden öyle gelmiş madem..topuz yaptırcam diyosun çokta hoş olur..opuyorumnanaktan bende nişanda ince bi taç kullandım kendimi öyle güzel hissedeciğimi düşündüm topuz yaptırmamıştım hemde.. neyse prenses ol taç kullan :lepi:

Son düzenleme:
kızlar ben kaçar
kadınlar günü nedeniyle tatil bana öğleden sora,yarın görüşürz öptüm hepinizi
kadınlar gününüz kutlu olsun
opuyorumnanaktan

güle güle nisan :)

Adacım bende taç kullanmayı istiyorum nişanda çiçek kullandım düğünde taç olucak inş. :)

hımmmm fikirleriniz benim için önemliydi kızlar teşekkürler,evet oy birliğiyle Ada kız taç giyecek,tabi canım ya taçsız prenses olmaz,Ada taçsız olmaz :)

şimdi girdim cnm naber

hoşgeldin çilek nossun annem ya,öyle taç mı takayım çiçek mi diyodum oy birliğiyle karar verildi taç takacam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…