-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Pınar çok soru oldu ama hayatım benim gene çok tutmuş olmuş nan kazıkladılar yoksa peşin mi aldın yoksa sen brillanttan?j Benimde 5 camım var. bide kapalı balkon storlarım var 1600 indirimli gene. 10 ya da 8 taksit???????? Kanatta var mı salonunda????
Kız yok ip mip yok bende. 3 cam katlama+stor
mutfak (bit kadanı perdesi)+ yatak odası normal.
Kapalı balkonlardada stor. Bugün akrttan geçmeye gidecek nişanlım hala şansım var yawwwww

Son düzenleme:
ya benim göğüslerim küçük değil. destekli dolgulu falan istemiorum. zaten straplez olucak taşmasın yoksa benim askı yaptıttırır gelinliğe

ben peşin aldım canım.
ama kanatları yok perdelerin .
benim camlarım hep diyorum girintili çıkıntılı , böyle evin cumba gibi bi çıkıntısı var , p çıkıntı iki odayıda etkiliyo dolayısıyla fon perde yaptırırsam iğrenç dururdu.

belki katlamalı perde olduğu için pahalıdır akannehir

Anladım pınarım sağ ol kuş. Em birazını bana verr benimkiler miniklerrrrrr ne kadar dolgulu takarsam o kadar kar yani Evlenince kociş (ayyyyyyyyyy kociş mi olacak şimdik sevgilim) izin verirse operasyon geçircem :roflol:

Hep birlikte gidip çıtırlaşıp dönelim öyleyse gerçi sizler çıtırsınız yaw benimkide laf:)

şaka yapıyosun di mi akannehir

Çilağımmmmmmmm nerlerdesin bacım ne var ne yok yaw?j Yok annem ben çok ciddiyim ama dediğim gibi ben bilmem beyim bilir Pühahahha :roflol:

isteyen varsa benimkilerden biraz verebilirimm kaydirigubbakcemile3

Nolur Nolurrrrrrrrrrrr :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Bizim sülalede bi tek annemle-teyzemin miniklermiş bende onlara çekmişim ah şu genler:jeyyar: Ablamın falan kocamanlar diğer sülale bireylerindede sorun yok.
Ben anneme çekmişim yaw ondan büyümezler hiç. Bi efleniim kendimi dahada mutlu hissetmek adına bakıcamm artıkın
Nişanlımın ailesininde maşallahı var her bayanın, 12-13yaşında benden kaç yaş küçük görümcem var onun bile beni kaça katlar:) Skandal :)))
Neysemmm gelinlik donu muhabbetinden nereye geldim sempatiksalakcinni

ya şöle 80-85 ideal bence
fazlası zarar

BİDE herkeze gerçekten byük gögüs yaa küçük gögüs yakışmıyor
allah ona göre yaratıyoe ben kendimi düşünemiyorum 80 ile bile
Böyle ideal beni için ama çok görüyorum etrafımda gögüsleri büyük olmasına
Rağmen mükemmel olanları sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

pınarpin ben o aynalara taktım bacım ikea dan alcaz di mi şimdi :) nişanlımı kandıram da bir gidelim bari ya, o kadar işimizin arasında ayna mı derdimiz kaldı demese bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…