-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hoşgeldin belma85:)) şimdiden hayırlı olsun ve allah sana da kolaylık versin cnaım..

speedycim valla evkura güzel şeyler var ama sanki fiyatları biraz yüksek gibi.. ben hiç alışveriş yapmadım ordan.. emin konuşmayayım..

pööff sipit valla kulağım bile ağrıo
konuşamıyorum yemek yiyemiyorum
2 ay öncede böle olmştm bi başlıo ağrısı 1 hafta sonra 2-3 ay geçio ardından yne başlıo mafoldumben

eeee canım sende benim gibisin biliyorum
ama bunun tek çözümü dr artık beni evde kimse dinlemiyor
dişim ağrıyor dediğimde TV sesini yükseltiyorlar eeee çünkü kendim gitmiyorum
sende benim gibisin sanırım gitmiyorsun acısını çekiyorsun lmaz:

günaydın kızlar mirmirmirmir
dün çok çok güsel bir gün geçirdim
hazır öğleden sonra boşken annemide aldım dışarı çıktık,k.validem bi açılıştaydı
belediye başkanı çiçek dağıtmış, oda çiçeğini bana verdi
bulunduğu yer kadınların el işlerini sergileyip sattığı yer
benim kızım dantel filan istemiyo yapma kullanmam dio
ondan senden de bişi beklemiyom dedi (entelin dantelin nie yok die sorgulamıcak yani)
neyse ordan eve geçtik,saçlarıma düz fön çektim,makyaj giyim(grili siyahlı elbise+yeni rugan ayakkabılarım+yeni ördüğüm şalım+k.validemin nişanda verdiği küçük el çantam)derken 7de gittim yemeğe
aman yarabbi o ne süslülük kokoşluk,herkes kuaföre gitmiş yine
önden bi ordövr tabağı geldi(acılı ezme-haydari-rus salatası-kırmızıbiber salatası-peynir)
tabağı bitiren oyamaya kalktı
kurtları bir güsel döktük.sora yemek geldi,onu yedikten sora haydi bida kalktık
çok eğlenceli bi ortam vardı.. alkol alanlar kndnden geçti.. onların hali tam bi komediydi
en son meyve tabağımız geldi.. ve kızlarla şarkı tutuyoruz sıradaki senin şarkı bnm şarkı filan
dedim bana uyan şarkı yok burda bnm şarkım o şimdi asker canı neler ister dedim
karşımdaki ablada duydu beni,yazdı peçeteye yolladı
nişanlısı asker diede not etti,ben eyvah filan die utandım kızardım :kedi::1shok:
ama okadar şanslıyımki tam şarkıyı buldukları sırada laptopun şarjı bitmiş
ben başladım artık rahat rahat oynamaya döktürmeye
12de de babam gelip aldı... çok harika bir geceydi
ama eve geldiğimde beynimde ziller ötüyodu,ne konuştuğumu ne konuşlanı duyabiliyodum
okadarki beynimdeki o sesten uyuyamadım gece,zor uyudum
o yüzden uykum var bugün ,kahve içiyorum ayılırım inş
resimleride ekledim kızlar

Diş ağrısı için mutlaka doktora gitmelisiniz ben kaç gün diş ağrısı çekti ağrı kesiliyordu vaz geçiyordum sonra dayanamadım gittim dişim oldukça kötü olmuş kanal tedavisi falan sonunda aplama oldu diğer dişlerimde kanal tedevi oldu allaha şükür şuan iyiyim bence sizde dr a gidin en kısa zamanda

yoookkk gitmemmmm
Sipit hahah aynıys valla dün diorm çok ağrıo çok ağrıo annem dio gel doktora gidelm yok o zaman susta yat dio

özlemişim annemi ya dün akşam kavuştuk 15 gündür yoktu.Şurda düğünüme 2 ay kalmış evde durmuyoki her fırsatta hasret giderelim.Diyarbakırdaydı kuzenimi ziyarete gittiler kadar güzel eşyalar almış ki süs eşyaları gaz lambası bile almış süslü mumlar küçük fil heykeller işlemeli şekerlikler hepsini bazanın altına attım çeyize kaldırdım evimi süslicekler

kız biricik bu daha iyi olmuş...
missbiricik..
evet bencedekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
Biricik böle daha güsel olmuşun oohhh miss gibinn

:roflol: :roflol: :roflol:ayy hilal sabah sabah iyi güldürdün beniŞeniz Şeniz Şeniz
esli niki kabul etmiyolar daha bende miss gibi olupta dönem dedim:roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…