- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #16.381
kuşum ereğlim canımın içi
başımda böyle bir hücre varken ne face.i kız
hiç olmadı
ama artık düşünüyorum açmayı
Tanıdık bildik markalardan giyim hariç çokta kötü bişey değil ben hemen hemen tüm çeyizimi netten aldım. Şükürler oldun bi sorun olmadı. Ama geçen g. gidiyordan gömlek aldım ben gömleğe fazlaca büyük geldim:)
Bizimde Tam tersi asla açıp bakmaz bile hakan şifremi biliyor ama ben onunkine bakarım :jeyyar:
ana ibo da öle benim.. opuyorumnanaktan şifrelerimizi biliriz ama o açıp bakmaz ben bakarım onun msn miş faceymiş.. aklinialirimsmileaklinialirimsmile
ana ibo da öle benim.. opuyorumnanaktan şifrelerimizi biliriz ama o açıp bakmaz ben bakarım onun msn miş faceymiş.. aklinialirimsmileaklinialirimsmile
aaaaa
yanlış görmüyorum di mi ben
kız pınar nan ne işin var senin kuzum
git senin kınan yok mu yawww
aynen cnm bizde biliyoruz
hatta sevgili olmadan önceden beri kaydirigubbakcemile3
Ada'm alaplının üstünden karga geçiyor karga bunu mu diyordu ki arkadaşın:) Alaplı bize çok yakın. Evlenince evime misafir edeyim sizleri ve seni alaplıdan arkadaşınada götürürüm seni hem :)
Kızlar hepiniz dehşetsiniz derin bitek sende resim yok annem senide burdaki albümlerden biliyorum.Ada hemen bakıcam fotolarına.
Bu arada ben bugün nişanlığım alıyorum. eeee 2 ay var hatta daha fazla kırışmaz dimi.
aranızda erken alan var mı varsa ne yaptı?
Bütün şifrelerini tek tek bilirim canım sıkıldıkça bakarım çok güzel arkadaşları varsa listesinde çaktırmadan silerim:):)
O da benim msndeki okuldan arkadaşları siliyomuş meğersem çaktırmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?