-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

albüme resim ekledim yeni 3 tane
görün diye beni
sanki görmediniz de
amaaannnn
ereğlimmm bak ne dicem sana
benim üniversiteden en son ev arkadaşım zonguldak'lıydı
kız neresindendi bilmiyorum
sesi de güzeldi zillinin
sabah akşam evde alaplı diye bir türkü söyler dururdu
bazen havamda olurdum
kız ülkü söylesene bir derdim
ne günlerdi beeee
şimdi o arkadaşıma ulaşamıyorum malesef

tatlım ben hep tereddütlüydüm ama eyüp sabri tuncer den aldım ya heh dedim bişi yokmuş.. markafoniyide dededim eve gitsemde denesem nasıl olcak bu ikizlere takkeler :)):kedi:

ana ibo da öle benim.. opuyorumnanaktan şifrelerimizi biliriz ama o açıp bakmaz ben bakarım onun msn miş faceymiş.. aklinialirimsmileaklinialirimsmile

bazen diyorum gizli falan mı bakıyor ama mümkün değili mesela 1 ay boyunca sürekli değiştiriyorum hiç sormuyor bile şifren değişmiş yada face mesela açsa anlarım her açtığımda en az 5 bildirim oluyor çünkü :roflol::roflol:

Ada'm alaplının üstünden karga geçiyor karga bunu mu diyordu ki arkadaşın:) Alaplı bize çok yakın. Evlenince evime misafir edeyim sizleri ve seni alaplıdan arkadaşınada götürürüm seni hem :) Ada yanlış okumuşum arkadaşını alaplıdan sanmıştım. Feybıkın:9 olsa oradan bulurdun muhtemelen.Kızlar hepiniz dehşetsiniz derin bitek sende resim yok annem senide burdaki albümlerden biliyorum. Ada hemen bakıcam fotolarına.

Son düzenleme:
Bu arada ben bugün nişanlığım alıyorum. eeee 2 ay var hatta daha fazla kırışmaz dimi.
aranızda erken alan var mı varsa ne yaptı?

anamm bizim oranın türküsü.. Söm söm yarim :))

Bu arada ben bugün nişanlığım alıyorum. eeee 2 ay var hatta daha fazla kırışmaz dimi.
aranızda erken alan var mı varsa ne yaptı?

canım ben 3 gün önce almıştım, ama kırışmaz güzelce asarsın miss zemuszemus

Bütün şifrelerini tek tek bilirim canım sıkıldıkça bakarım çok güzel arkadaşları varsa listesinde çaktırmadan silerim:):)
O da benim msndeki okuldan arkadaşları siliyomuş meğersem çaktırmadan.

Hatice korkarım senle aynı köyden çıkacağız:) dermişim.:roflol:
Pınar sanırsam kuaförde saçları maşalıyken beklemede bi bize bakınayım dedi kaydirigubbakcemile3

sulugöz hoşgeldin

ya evet bu işte bu bu bu

alaplının üstünde kargaaaaaaaa

heee söm söm yarim diye bir şeyler de vardı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…