- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
- #28.841
çıldıracam valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlarrr
yaw adadan ses yokmudur hala
canlarım bu ayakkabılar sizce gelinlik için nasıl?
Bayanlar yaw bakıyorum ama modelden anlamadığım için biz araba kiralıycaz nişanda...,
Model falan ne olabilir çok pahalı bişey istemiyoreum.
Aaa cute facede önerielrde görülen bu fotodaki kız sen misin??j Dur talep atıyorum:d
spidiycim.. bende cuteye katılıyorum.. biz nişanda kendi arabamızı kullnadık ve süslemedik.. ne gerek varki... ve gerçekten ne kadar içlerine girersen o kadar iyi tanıyabiliyorsun.. yeni yeni şeyler öğreniyorsun.. hal ve tavırlarını ölçebiliyorsun.. bu önemli bir dönem ve atlatılması zor bir dönem... eminimki evli olan bayanların hepsi de nişanlıyken bir an bile olsa aklından yüzük atmayı geçirmiştir... senide anlıyorum heves ediyorsun herşeye.. ama bırak düğüne de birşeyler kalsın..ve yapacağın masrafları çok daha güzel bir düğün ve balayı için sakla....valla cnm bilemicem ama nişan için gereksiz görüyorum ben ,arabamı süslüceksiniz yani :S
biz kendi arabamızı kullanıcaz düğünde..ama bi fotoda görmüştüm toz pembe BMW kiralamışlar güzel duruyodu..ama ben yinede nişan için anlamlı bulmuyorum,evlenmiyosunuz sonuçta aslında nişan tanışma anlaşma dönemidir ama günümüzde farklı durumlara geldi..bu dediğimi nişandan sonra anlayacaksın çünkü aileler ve nişanlını nişandan sonra çok daha iyi tanıyacaksın ve inan şuana kdr düşündüğünden çok daha fazla düşüneceksin evleneyim mi diye..