• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

dilek canım.. sen sakin ol.. geldiğinde hiç konuyu açma.. agresifleşme ... bekle bakalım... eğer haber glemezse sende zatren gidicektin.. eşyalarını toplar bir süreliğine gidersin.. buda ona ders olur canım benim...

coturnıx
... yok canım yaa adadan haber.. bekliyoz bakalım:))

dilekcim tam gözün aydın die yazıcaktım sonrada doğru geldim ki ...noluyo cnm böle size nazara mı geldiniz nedir :uhm: bende olsam kızardım yani dier yerden izin alırsın bi gün öteki tarafla el sıkışırsın öle ayrılırsın..öle telefonla olurmu hiç...sen yinede sakin ol cnm çok üstüne gitme olur mu ...

Bayanlar yaw bakıyorum ama modelden anlamadığım için biz araba kiralıycaz nişanda...,
Model falan ne olabilir çok pahalı bişey istemiyoreum.

canlarım bu ayakkabılar sizce gelinlik için nasıl?

Eklentiler

• $008084.webp
    $008084.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 21
Bayanlar yaw bakıyorum ama modelden anlamadığım için biz araba kiralıycaz nişanda...,
Model falan ne olabilir çok pahalı bişey istemiyoreum.

valla cnm bilemicem ama nişan için gereksiz görüyorum ben ,arabamı süslüceksiniz yani :S
biz kendi arabamızı kullanıcaz düğünde..ama bi fotoda görmüştüm toz pembe BMW kiralamışlar güzel duruyodu..ama ben yinede nişan için anlamlı bulmuyorum,evlenmiyosunuz sonuçta aslında nişan tanışma anlaşma dönemidir ama günümüzde farklı durumlara geldi..bu dediğimi nişandan sonra anlayacaksın çünkü aileler ve nişanlını nişandan sonra çok daha iyi tanıyacaksın ve inan şuana kdr düşündüğünden çok daha fazla düşüneceksin evleneyim mi diye..

valla cnm bilemicem ama nişan için gereksiz görüyorum ben ,arabamı süslüceksiniz yani :S
biz kendi arabamızı kullanıcaz düğünde..ama bi fotoda görmüştüm toz pembe BMW kiralamışlar güzel duruyodu..ama ben yinede nişan için anlamlı bulmuyorum,evlenmiyosunuz sonuçta aslında nişan tanışma anlaşma dönemidir ama günümüzde farklı durumlara geldi..bu dediğimi nişandan sonra anlayacaksın çünkü aileler ve nişanlını nişandan sonra çok daha iyi tanıyacaksın ve inan şuana kdr düşündüğünden çok daha fazla düşüneceksin evleneyim mi diye..
spidiycim.. bende cuteye katılıyorum.. biz nişanda kendi arabamızı kullnadık ve süslemedik.. ne gerek varki... ve gerçekten ne kadar içlerine girersen o kadar iyi tanıyabiliyorsun.. yeni yeni şeyler öğreniyorsun.. hal ve tavırlarını ölçebiliyorsun.. bu önemli bir dönem ve atlatılması zor bir dönem... eminimki evli olan bayanların hepsi de nişanlıyken bir an bile olsa aklından yüzük atmayı geçirmiştir... senide anlıyorum heves ediyorsun herşeye.. ama bırak düğüne de birşeyler kalsın..ve yapacağın masrafları çok daha güzel bir düğün ve balayı için sakla....

Cute bunu neden yazdın hiç anlamadım ama :sm_confused::sm_confused:
Nişan için araba kiralamak zorundayım çünkü aileden kimse de bi araba yok onun için kiralamak en mantıklısı 30*40 YTL günlüğü zaten aklinialirimsmileaklinialirimsmile
Süsletcem de demedimki zaten araba kiralıycam aklında mark-model var mı dedim :1rolleyes:

JEEP güzel ama öyle pahalı bişey istemiyorummm guclubacismilekaydirigubbakcemile

Back
X