çeyiz hazırlığındayım yardımlarınızı bekliyorum kızlaarr.

meduussa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2015
8
4
Kadınlar kulubu uzun süredir takip ettiğim bir sayfaydı , şuan evlilik hazırlığı yaptığım buradaki yardımlaşmayı çok hoş bulduğum için ben katılmak istedim. İstanbulda yaşıyorum önerilerinizi bekliyorum :)

hoş geldin canım, hangi konuda öneri istiyorsun? ben de 4-5 aydır çeyiz işine girdim. :anneadayı:

Hoşgeldin canim bende çeyiz e 2-3 yil önce basladim ama nişana daha 1ay var :) ben ilk hisardan büyük parçaları almistim sende büyük parçaları alip aradan cikarabilirsin ben şimdi a101/e nehirin gelmesini bekliyorum günlük ckb icin :KK49: istersen benim çeyiz topigine bi bakabilirsin fikir olmasi açısından bende duzenleme yyapicm ilk firsatta yeni şeyler var çünkü :KK50: merak ettiğin birşey olursa yardımcı oluruz hepimiz mutlulukla bana mesajda atabilirsin :KK14: kolay gelsin şimdiden

bende işe büyük parçalardan başladım , 12 kişilik yemek takımı , çkb takımı , bardak takımı , çelik ve seramik tencere , 6 kişilik kahvaltı takımı ,2 kişilik kahvaltı takımı , 2 nevresim 2 pike ,1 battaniye .. şimdilik aldıklarım bunlar :-)
şimdi neler almalıyım , küçük ev aletleri hangi markaları önerirsiniz ?

teşekkür ederim hepinize:KK16::KK16:

bende işe büyük parçalardan başladım , 12 kişilik yemek takımı , çkb takımı , bardak takımı , çelik ve seramik tencere , 6 kişilik kahvaltı takımı ,2 kişilik kahvaltı takımı , 2 nevresim 2 pike ,1 battaniye .. şimdilik aldıklarım bunlar :-)

aldıklarını güle güle kullan canım
ütünü philips yada tefal öneririm ben tefal aldım
tost makinesi bence kesinlikle korkmaz
elektirikli süpürge philips yada fakir ben fakir aldım
blender hakkında bi araştır ben fakir mezza aldım herkes bu konuda farklı bişey söylüyo

teşekkür ederim :)

ütü konusunda phlılıps azur serisini herkes öneriyor , çok iyi olduğunu söylüyorlar.
elektrikli süpürge sulu mu aldın , kendi evimde sulu süpürge var temizliği güzelde çok yorucu oluyor sulu almalı mıyım almamalımıyım kararsız kaldım açıkçası .
blender için bayağı araştırma yaptım dediğin gibi herkes farklı birşey söylüyor emin olamıyorum ...

epey işini halletmişsin canım maşallah:nazar:
günlük çatal-kaşık-bıçak takımı alabilirsin ve günlük yemek takımı
yemek takımının içinde misafirlik kahve takımı da vardır, günlük kahve takımı alabilirsin
bıçak setini, yemek saklama kaplarını, erzak saklama kaplarını alabilirsin
yatak odası ve banyo tekstillerini tamamlayabilirsin
çift kişilik nevresim takımlarını, tek kişilik misafir nevresim takımlarını, tek kişilik ve çift kişilik pike takımlarını, yorgan-yastık, tek kişilik ve çift kişilik battaniyelerini, aile bornoz seti, misafir banyo havluları, el yüz havluları vs
al al bitmiyor :KK48::KK48:
benim de çeyiz topiğim var, beğendiklerimi yavaş yavaş alıyorum, istersen bak fikir olur

ben elektroniklere henüz hiç girmedim
düğünü 2017 diyorduk, hazırlıklar biterse erkene de çekilebilir
ütüyü philips buhar tanklı düşünüyorum
mutfak küçük aletlerini de bosch, çaycımı arzum, beyaz eşyayı siemens veya bosch düşünüyorum
süpürgeye henüz karar vermedim, araştırmadayım
ihlas temizlik robotuna bakıp duruyorum ama çok büyük geliyor
temizliğinden de herkes çok memnun, yanına da dikey süpürge alırsam belki olabilir
bakalım kısmet

insan okurkende yazarkende yoruluyor o kadar çok şey var ki ..:110:
uzunca bir vaktin varmış ben bu yaz düğün yapmayı düşünüyorum kısmetse temmuz ayı sonunda o sebepten bir an önce eksiklerimi tamamlamak istiyorum
gümüş kapaklı , Osmanlı tarzı kahve fincanlarından aldım 6 kişilik , yemek takımınında fincanı var , lav ın bardakları çok güzel eğer almadıysan tavsiye ederim su ve çay bardaklarını günlük kullanım için oradan aldım..
birçok şeyde almışım yahu :KK73::KK73:
beyaz eşya için markaların düğün paketleri oluyor onlara bakmayı düşünüyorum , arçelikte kampanya varmış bayi bayi değşiyormu bilmiyorum ama ; buzdolabı , çamaşır bulaşık makinesi , ocak , mikrodalga nakit alırsan 6.000 tl gri renkte . bir arkadaşım bu paketten aldı çok begenmiş A++ olduğunu söyledi.
bornoz takımları çok pahalı ve fazla çeşit yok , çalıştığım için gezme imkanımda olmuyor internettede güvenemiyorum . :KK43:

insan okurkende yazarkende yoruluyor o kadar çok şey var ki ..:110:
uzunca bir vaktin varmış ben bu yaz düğün yapmayı düşünüyorum kısmetse temmuz ayı sonunda o sebepten bir an önce eksiklerimi tamamlamak istiyorum
gümüş kapaklı , Osmanlı tarzı kahve fincanlarından aldım 6 kişilik , yemek takımınında fincanı var , lav ın bardakları çok güzel eğer almadıysan tavsiye ederim su ve çay bardaklarını günlük kullanım için oradan aldım..
birçok şeyde almışım yahu :KK73::KK73:
beyaz eşya için markaların düğün paketleri oluyor onlara bakmayı düşünüyorum , arçelikte kampanya varmış bayi bayi değşiyormu bilmiyorum ama ; buzdolabı , çamaşır bulaşık makinesi , ocak , mikrodalga nakit alırsan 6.000 tl gri renkte . bir arkadaşım bu paketten aldı çok begenmiş A++ olduğunu söyledi.
bornoz takımları çok pahalı ve fazla çeşit yok , çalıştığım için gezme imkanımda olmuyor internettede güvenemiyorum . :KK43:
canım ben hemen bütün aldıklarımı internette aldım, hiç sıkıntı yaşamadım
n11 sitesinde çok uygun fiyata bulabiliyorsun, ayrıca soley ve sarevin kendi sitelerinden de ürünler aldım
markafoni vs sevmedim, güya indirim yapıyorlar ama alakası yok, indirimsiz fiyatını çok yüksek gösteriyorlar sonra da indirim yaptık diyorlar
beyaz eşyalarını inoks alsan iyş edersin, diğer gümüş rengi olanlarda parmak izi kalıyor çok sinir bozu:KK47:

Sulu süpürge asla onermem ben yalnız yaşıyorum çalışınca evde fazla zamanda gecirmiuorsun ona rağmen süpürmek tam bi eziyet gibi suyu doldur bosalt aletlerin temizliği filan zor evlenmeden pasakli olacam bu süpürge yüzünden:KK14:

canım ben hemen bütün aldıklarımı internette aldım, hiç sıkıntı yaşamadım
n11 sitesinde çok uygun fiyata bulabiliyorsun, ayrıca soley ve sarevin kendi sitelerinden de ürünler aldım
markafoni vs sevmedim, güya indirim yapıyorlar ama alakası yok, indirimsiz fiyatını çok yüksek gösteriyorlar sonra da indirim yaptık diyorlar
beyaz eşyalarını inoks alsan iyş edersin, diğer gümüş rengi olanlarda parmak izi kalıyor çok sinir bozu:KK47:
Bende aynı fikir deyim canim senle hem begenmiyirum gelen ürünleri hemde hep ayni şeyler sadece kampanya ismini değişip satisa koyuyor markafoni saka gibi zaten trendyolla markafoni ayni birinde biten kampanya diğerinde başlıyor sanki salagiz sanki biz bilmiyoruz piyasayi araatirmiyiruZ eskiden cok alirdim ama bakip çıkıyorum artik nişan olunca bornoz seti bide işte salon icin masa örtüsü filan bakicam ev tekstilim baya olmuş aldiklarimi unutmusum topigimi de ihmal ediyorum iyice GÜNCELLEYEcem ama beklerim hepinizi :)

teşekkür ederim :)

ütü konusunda phlılıps azur serisini herkes öneriyor , çok iyi olduğunu söylüyorlar.
elektrikli süpürge sulu mu aldın , kendi evimde sulu süpürge var temizliği güzelde çok yorucu oluyor sulu almalı mıyım almamalımıyım kararsız kaldım açıkçası .
blender için bayağı araştırma yaptım dediğin gibi herkes farklı birşey söylüyor emin olamıyorum ...

ben süpürgemi susuz aldım
philips ve tefal pek fark etmiyo bence ben ağırlıklrına dahi baktım

X