• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceyiz - ic giyim, gecelik

nehiriim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
19
1
1
Belçika
Iyi aksamlar arkadaslar :)

Ben ufaktan ceyiz duzmeye basladim, suan ic giyim ve geceliklere geldi sira, ayrica suan indirimler oldugu icin faydalanmak istiyorum.

Size danismak istedigim konu ne gibi seyler, ne kadar, nasil renkler almam gerek,. Ev kiyafeti olarak tayt ve mini sortlar almayi dusunuyorum. Simdi’lik sadece iki gecelik aldim onlarda acik renk.

Simdi’den cok tesekurler

Kırmızı:D ♡♥♡♥♡♥

Kullanmadım hiç ama vücut çorabı varmış, bizim cevrede kullananlar memnun. :)))

Ben ufaktan ceyiz duzmeye basladim, suan ic giyim ve geceliklere geldi sira, ayrica suan indirimler oldugu icin faydalanmak istiyorum.

Size danismak istedigim konu ne gibi seyler, ne kadar, nasil renkler almam gerek,. Ev kiyafeti olarak tayt ve mini sortlar almayi dusunuyorum. Simdi’lik sadece iki gecelik aldim onlarda acik renk.

Simdi’den cok tesekurler

Canım kendi zevkine göre al bişiler ben 3 gecelik babydoll aldım kırmzı beyaz ve mor üçüde tül ama çok ciciler . 2 3 tane alt üst takım aldım leopar kırmızı puanlı gibi.. Ona ilave baksr atlet yazlk şortlu yatmk için tayt desenli kilotlu çoraplar vs hoşuma giden şeyleri aldım ve almya devam edyrum :9: :9:

Simdi’den cok tesekurler

Saten beşli altılı takımlar oluyor ya,aynı modellerin penyeside oluyor,okadar rahat ki, tavsiye ediyorum.

Back
X