Buzdolapları ve Derin Dondurucular Çeyiz için beyaz eşya önerileriniz?

Tubum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
6
1
1
33
Merhaba Arkadaşlar,

Kısmetse 1 yıl sonra evleneceğim ve beyaz eşyaları almaya başlamak istiyorum artık.
Önereceğiniz marka ve model beyaz eşyaları (Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi) paylaşabilirseniz sevinirim.

Bizim İçin Önemli Olan Noktalar;

- En iyi F/P ürünleri.
- Enerji tasarrufları ve sessiz olmaları
- Buzdolabında buzluk kısmının alt kısımda olması. (Bkz: http://goo.gl/tt7IeU)
- Çamaşır makinesinin 8kg olması (sessiz ve yorgan vs. yıkayabilelim)

- Ürünler metalik gri diyorlar sanıyorum. Bu renkte olmalı.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Bütçe 5000 tl civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm beyaz eşyalarım samsung hepsi A++ ben beyaz tercih etdim, kesinlikle çok sessizler , çamaşır makinem 8 kg. yorgan battaniye hepsini yıkayabiliyorum çocuk kilidi vs hepsi var, bulaşık makinem 5 programlı ondan da çok memnunum buzdolabı da normal buzluğu üstte oda çok güzel soğutuyor ve çok sessiz :)

Ocağınızı metalik gri almayın da ne isterseniz alın, siemensten aldım ve ufacık su lekesi bile görünüyor, en tahammül edemediğim şey de ocağın pis görünümüdür. O açıdan çok pişmanım ama buzdolabım ve davlumbazla ocağım siemens performanslarından memnunum. Ben bulaşık ve çamaşır makinemi gaza gelip miele den almıştım henüz masrafların çokluğunun farkında değilken :) memnunum ama bütçemizi çok zorladı sonradan. Allah içinize sindirsin :)

Bosch tabiki de.Bulaşık makinesi beko ve arcelik kullanslar var beyaz beyaz cikariyo.
Bulasik makinasini en az programli olanından al .Cok programliya gerek yok
Camasir mak 8 kg lık ve yuke gore su alan var benim ondan 1 yil oldu alalı .
Ocak siyah hic iyi degil hic temiz gorunmuyo..gri buzdolabi da el izini bile belli ediyo.Ben beyazdan sasma derim ama tabi gorunum olarak zevk meselesi begendiğini alirsin.

Hepsi Bosch lowfrost buzdolabı, 9 kg çamaşır makinesi, Ocak fırın, 3 programlı bulaşık makinesi. Çok memnunum

Ben bu kış aldim buzdolabim bosch buzlugu altta uzerinde gostergesi falan yok duz inox 2 bin e almistik ama benim gozum arceligin buyuk bi buzdolabi var onda kaldi fiyati 3 bindi bide iki kisiyiz diye almadik.ocak firin bosch beyaz cam aldim ikisi 1400 liraydi ikisindende aşırı memnunum ben siyah camdan nefret ediyorum silsem bile hep tozlu gozukuyo ama beyazda goz gormeyince gonulde katlaniyo davlumbazim arcelik oda 800 tl yine beyaz cam kat kat inenden.bulasik makinemdende cok memnunum 1,050 tl idi oda. 29 dakikalik yikmasindan baska hic kullanmadim oda bosch ve asiri sessiz calisiyo ilk calistirdigimda bozuk sandim ses cikmayinca :-) camasir makinemi samsung aldim bin liraydi 7 kilo eco buble ozelligi var deterjanim toz bile olsa kendi deterjani ayri yerde köpürtüp o sekilde camasir bolumune atiyor beyaz deterjan lekelerinden kurtuldum yani..15 dakika kisa programini istege gore 20 30 40 diye arttirabiliyosun 1200 devir ondanda memnunum cok.

Beyaz eşyada çalışmı biri olarak Bosch almanı tavsiye ederim :)
Ayrıca inox alma bakımı zor ve modası geçince komik görünür beyaz daima iidir ayrıca buzdolabını no frost tavsiye ederim lowfrostlarda deepfrezde çok uzun süre yiyeceklerini tutamazsın, ayrıca geniş almanda yarar var, ileride daha iyi anlarsın neden geniş dolap aldığını.
Çamaşır makinesi home profesyonel serileri var pahalı ama hakkını verir 8 ve 9 kglıklar aynı kasaya sahip oldukları için motor güçleri aynıdır o yüzden çok bişey farketmez, çok rahat elyaf yorgan ya da battaniye yıkayabilirsin. 15 dk kısa program artık hepsinde mevcut, bir makine alacaksan mutlaka kısa programı olsun, çok işine yarar.
Bulaşık makinesi olarak da sakın 3 sepetli olanlardan alma çünkü en üstte kaşık çatalları sıra sıra yerleştirmek için zaman kaybettiğin gibi yukarıdan gelen su tanziğini de engellenmiş oluyor. En fazla 4 programlı al derim diğer programları kullanmıcaksın bile, kaç dk kaldığını görmek için göstergesi olanı tercih et derim.
ayrıca TV, tlf, mutfak araç gereçleri, leptop gibi ürünler hakkında da bilgim var sormak istersen yardımcı olurum :KK52:

hepsini aynı marka alman bence iyi olur hangisinin servisi neydi, nerdeydi diye uğraşmazsın, bosch ve siemens ikisi de aynı fabrikada üretiliyor ve iyi markalar gerçekten. uzun süre kullanacağın için küçük fiyat farklarını düşünme.

Çamaşır makinem , bulaşık makinem ve buzdolabım Bosch. Ben de tavsiye üzerine aldım çeyizime . Ocak sonunda kullanmak nasip olcak inşallah :).

bu tur topiklerin hepsine yazıyorum ve azacam ben yandım siz yanmayin sakin vestel almayın benim vestel hepsi gri ve ekranlı hiç birinden memnun değilim

Back
X