(Çeyiz için) Kaliteli/uygun önerebileceğiniz kozmetik markaları var mı?

Mutella

29.07.2017
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
8.815
8.147
Şu an genel olarak avon kullanıyorum ama çok kaliteli olmadığını düşünüyorum. Çeyiz için internetten, kampanyaları takip edeceğim bu yüzden önerilerinizi bekliyorum kızlar.

Merhaba ben oriflame satış danışmayım.doğal isveç kozmetiği olan ORİFLAME,tamamen organik bitki özlerinden üretilmektedir.ambalajları bile doğaya geri dönüşümlüdür.ücretsiz uyelik kampanyası başlamıştır.sizide üye yapabilirim %30indirinli alırsınız ürünlerinizi hemde çok güEl olan kampanya hediyelerini de alırsınız

Fiyat aralığınız nasıl bilmiyorum ama esnek bir bütçeniz varsa mac, nars, sephora gibi markaları önerebilirim.
Bu kadar fahiş fiyatlara sahip olmayıp yine de önerebileceğim markalar olarak mesela pudra, allık, far paleti gibi ihtiyaçlarınızı The Balm dan karşılayabilirsiniz. Maskara ve göz kalemi için maybelline den yararlanabilirsiniz. Fondöten olarak bütçe ayırabilecek iseniz kryolan, daha uygun olsun derseniz max factor diyebilirim. Hatta bu konuda en uygunu
( bana göre ) kalıcılığıyla beni baya şaşırtan golden rose tüp fondöten oldu.
Ruj konusunda tamamen özgürsünüz, benim de pek bilgim yok :KK53:

Şu an tam zamanı, kadınlar günü dolayısıyla indirime girdi, the balm(gratis) çok başarılı ve rimmel (watsons) ve tabi bence maybelinne de baya iyi..

LR derim başka şey demem... Kaliteye önem verenler için sağlığını düşünenler için cidden bence en iyisi...

oriflameden gayet kalıtelı ve uygun fıyata parfumden maskaraya kadar guzel bır set hazırlayabılırım size

Düşünmeden önereceğim tek marka LR asla pişman olmazsınız

Uygun fiyatlı olarak The Balm'ın farları ve allıkları gayet iyidir, Gratis'te satılan Gosh'un göz kalemleri de güzeldir, artık Watsons mağazalarına yavaş yavaş standları kurulmaya başlayacak olan Revlon'un fondötenleri, rujları yüksek fiyatlı markalara az da olsa yakındır.
Ama bütçem uygun olacaksa tam olsun diyorsan allık konusunda MAC derim hem fiyatı Nars, Lancome, Dior vb. markalara kıyasla biraz daha uygun 70 lira civarı hem de kalıcılığı çok iyi bir pembe bir de şeftali tonlu allık alarak 2 allıkla her tonda makyajına uydurabilirsin.
Göz farı olarak ülkemize geleceği söylentisi olan Urban Decay markası var ki eğer gelirse Naked 1 veya Naked 3 paletten birini mutlaka almanı tavsiye ederim.
Göz kalemi olarak MAC, Estee Lauder çok iyidir, rimel konusunda Clinique ve Estee Lauder çok iyidir, MAC'in de rimelleri güzeldir.
Fondöten ise biraz cilt tipi ve tonuyla alakalı ama MAC, Yves Saint Laurent, Clinique ve Estee Lauder'ın fondötenlerini denemeni öneririm.
Ruj içinse benim gibi ambalaj takıntın yoksa YSL'nin rujlarının ambalajlarına hastayım.:))
MAC'in rujları iyidir 55 liraya alınabilecek çok iyi rujlardır ama mat serisi biraz dudakları kurutuyor o yüzden diğer serilerinden ruj bakmanı öneririm.
Özellikle pembe, şeftali, nude ve kırmızı 4 renkte 4 ruj önerebilirimPeach Blossom, Hug Me, Hot Tahiti, Angel hemen aklıma gelen çok beğendiğim rujlarıdır.

Şu an genel olarak avon kullanıyorum ama çok kaliteli olmadığını düşünüyorum. Çeyiz için internetten, kampanyaları takip edeceğim bu yüzden önerilerinizi bekliyorum kızlar.
bende senin gibi ceyiz hazırlığı içindeyim bir kaç ay öncede huncalife ürünleriyle tanıştım şuan evde diş macunundan sabuna şampuana cilt bakımı kozmatik ve detarjanlara kadar heryerden huncalife çıkıyo şiddetle öneririm bir bak araştır internetten üye olursan %30 indirimli temin edebilirsin

huncalife ı şiddetle tavsiye ediyorum kendi sağlığınız bütçeniz yanı sıra aile sağlığınız için ev içinde kullanılan tüm kozmetik ve temizlik ürünlerini bulabilirsiniz kendi sayfanızdan sipariş verip uygun fiyatlara temin edebilirisiniz ek kazanc içinde satısını yapabilirsiniz yardımcı olabilirimm

X