çeyiz için pijama markası önerisi?

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
mrb kızlar çeyizimde pijamalarımı yenilemek istiyorum başka yere konu açmştm ama kapatmışlar sanırım hangi markaları önerirsiniz hoş güzel pijamalar için dagi suwen aqua lasenza dagi... öneriler arasında başka önerileriniz var mı siz nerelerden aldınız

mrb kızlar çeyizimde pijamalarımı yenilemek istiyorum başka yere konu açmştm ama kapatmışlar sanırım hangi markaları önerirsiniz hoş güzel pijamalar için dagi suwen aqua lasenza dagi... öneriler arasında başka önerileriniz var mı siz nerelerden aldınız
yardım kızlarrrr:(

suwenden çok memnun kaldım ve çeyizime 5 takımını aldım. hatta jartiyer takımımı da suwenden aldım. şimdi hamileyim; balensiz sütyenimi bile suwenden aldım:) ne diyim; iyi marka:) memnun kalacağından eminim..

La senza nın indirimden al derim pijama takımlarını. en güzeli gircen bi mağazaya caddede bakcan kumaşlarına alcan çıkcaN:KK76::KK76:

Dagi'nin zaman zaman %50 indirimleri oluyor onları takip edersen güzel ve uygun bir şeyler bulabilirsin.
Ben çoğunluğunu dagiden aldım.Ve çokta memnunum
Birde ayyıldızın fabrika satış mağzasından almıştım fakat onu daha deneme fırsatı bulamadım kışlık olduğu için.

Back
X