Son dakikaya kalmadanalmalı di mi ama Var mı bana önerebieceğiniz yerler . Şu sıra keramika ürünlerini gördüm yine bu siteden yourmlardan yakaladım. Uygun fiyatlarla alabliceğim sizin de kalitesinde memnun kaldığınız markalar veya siteler var mı ? Bir de bana kendi çeyiz listenizi ekleyebilir misiniz ? yaklaşık ne kadar tutar gibilerinden
Son dakikaya kalmadanalmalı di mi ama Var mı bana önerebieceğiniz yerler . Şu sıra keramika ürünlerini gördüm yine bu siteden yourmlardan yakaladım. Uygun fiyatlarla alabliceğim sizin de kalitesinde memnun kaldığınız markalar veya siteler var mı ? Bir de bana kendi çeyiz listenizi ekleyebilir misiniz ? yaklaşık ne kadar tutar gibilerinden
Cok tesekkur ederim ozelden link alabilir miyimmerhaba canım içinden ilk nerden baslamak geliyosa ordan basla canım fikir sorarsan da sayfama beklerim aldıklarım fikir olabilir sorun olursada cevaplarım inşAllah elimden geldiğince
canım çok güzelmiş markası ne acaba?nereden sipariş verdinİlk bunlarin siparisini verdim nasil sizce
Laliga home dan siparis verdim facede kesfettim :) simdi keramikaya saracagim :) ama cslismaktan vakit bulamiyorumcanım çok güzelmiş markası ne acaba?nereden sipariş verdin
sayfam kadınlar kulübünde zaten canım. ilk sayfayı düzenleyemediğimden çogu aldıgım gözükmüyor bu linkteki sayfa ve sonrasına bakabilirsinCok tesekkur ederim ozelden link alabilir miyim
misafir yemek takımını 12 kişilik almalısın mutlakaBir de ne sorucam yemek takimlarinin fiyat araligi nedir 12 kisilik mi yoksa 2 takim 6 kiislik mi daha uygun olur ?
Cok fiyat farkliliklari var ben acemiyim kaziklanmak da istemiyorum :) nedir ederleri yaklasik olarak ?misafir yemek takımını 12 kişilik almalısın mutlaka
canım söyle bişey var her bütceye uygun var her seyde oldugu gibi kalıtesine baglı olarak değişebiliyo bence. ben bernardodan aldım 12 kişilik yemek takımı yanında da catal kasık bıcak seti hediye bir de ayrıyeten kahvaltı takımı aldım 2400 e aldım.sonradan ilaveten 6kişilik yemek takımı da aldım o da 300 dü sanırımCok fiyat farkliliklari var ben acemiyim kaziklanmak da istemiyorum :) nedir ederleri yaklasik olarak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?