- Konu Sahibi YaBenDegisirsemHayat
-
Benim çelik ve granitlerim korkmaz.Yemek takımı kahvaltı takımı çatal bıçak karaca.hangi türe ihtiyacınız olsuğunu yazmadığınız için iki türlü de yazdımKızlar aldığm çeyiz seti hiç fena değildi ama malesef yerli biryerden aldım ve çok fazla sıkıntılı kırık vs. Ürünler oldu iptal ettim. O arada da düğün oldu ve şuan evime geldim hemen bu konuyu çözmem lazım. Tarz olarak shaferı filan sevdim ama fkir verin. Memnun kaldığınız bldğiniz markalara ihtiyacım var. Bu kez set değilde tek tek alayım diyorum. Ve mecburen bir an önce sipariş vermeliyim.
İl aldığım sette bikaçküçük ev aleti ve yemrk kahvaltı takımları vs vardı. Yani şuan herışeye ihtiyacım var aslında.Çeyiz seti derken tabak çanak tarzı mı yoksa küçük ev aletleri falan mı
Tabak çanaktan başlıyorum, elektroniklerin bir kısmı zaten var.Elektronik alet mi tabak çanak mı
tencereleri jumbo, tava vs şeyleri tefal, düdüklü tencere tefal, kahvaltı takımları bella maison, bardakları kavonoz sürahi gibi küçük parçalar paşabahçe, yemek takımlarını porlanddan , ben kaşık çatal bıçak zwiling, ikeadan da çelik ürünleri aldım benKızlar aldığm çeyiz seti hiç fena değildi ama malesef yerli biryerden aldım ve çok fazla sıkıntılı kırık vs. Ürünler oldu iptal ettim. O arada da düğün oldu ve şuan evime geldim hemen bu konuyu çözmem lazım. Tarz olarak shaferı filan sevdim ama fkir verin. Memnun kaldığınız bldğiniz markalara ihtiyacım var. Bu kez set değilde tek tek alayım diyorum. Ve mecburen bir an önce sipariş vermeliyim.