Çeyizciklerime buyurun :)

EbruuLy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
782
53
Merhaba Kızlar ;
Aşkla alıp biriktirdiğim çeyizciklerimi kadınlar klübü topiğime seriyorumm ve güzel yorumlarınızı bekliyorum :)

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6,5.jpg
6.jpg
7.png
8,5.jpg
8.jpeg
9,5.jpg
9.jpeg
10.jpeg
11.jpeg
12.jpeg
13.jpeg
14.jpeg
15.jpg
16.jpeg
17.jpeg
18.jpeg
19.jpeg
20,5.jpg
20.jpeg
21,5.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpeg
25,5.jpg

Canım güle güle kullan hepsi ayrı ayrı çok hoş, zevkini çok beğendim, benim süpürgemle aynı, ben çok memnun kaldım umarım sende kalırsın küçük ama etkili cinsten :)

Canım güle güle kullan hepsi ayrı ayrı çok hoş, zevkini çok beğendim, benim süpürgemle aynı, ben çok memnun kaldım umarım sende kalırsın küçük ama etkili cinsten :)
canım çok teşekkür ederim değerli görüşlerin için süpürgemi bende çok beğenerek aldım biraz sesli ama napalım :)) bu arada eksiklerimi de söylerseniz çok sevinirim düğüne henüz 1 yıl var anca toparlarım :-)

canım çok teşekkür ederim değerli görüşlerin için süpürgemi bende çok beğenerek aldım biraz sesli ama napalım :)) bu arada eksiklerimi de söylerseniz çok sevinirim düğüne henüz 1 yıl var anca toparlarım :-)
Canım inan eksikler hiç bitmiyor 1 yıl geçince de diyeceksin şunu şunu unutmuşum diye..:)
Bende 8 aylık evliyim hala bişeyler alasım var ki annem mandalımı, ipimi iğnemi bile koymasına rağmen :)
Hepsi zamanla tamamlanır, fırın göremedim sanırım?

Ay çok güzeller Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin canım :nazar:Hoppa

Güzel günlerde aşkla kullan:nazar:
1 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçer, ama çoğu gitmiş azı kalmış çeyizlerin hepsi çok güzel
Bakliyat vs koymak için saklama kabı, ütü masası, çay tepsisi göremedim sanki :KK39:

Hepsi harika aşkla kullanırsın inşallah çeyizlerini

X