- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi sevgiseli46
Merhaba sevgiseli
benzer bir dertten ben de muzdaripim.
ben eşyalarımı sadece eşimle beraber seçtim ve memnunum aslında seçtiğim eşyalardan.
ama evimizdeki yardımcı hanımdan, akrabalara herkes eşyalarımı beğenmiyor hatta küçük görüyor.
senin bu kadarcık mı eşyan var diyorlar.
eşimle bir birikimimiz olmadan evlendiğimiz için ilk başta çok zorlandık.
10-15 bin kadar borç ile aldık evdeki her şeyi. (beyaz eşyalar falan da dahil bu fiyata)
salonumdaki eşyalarımı buraya yazacağım, sizce de çok mu az gerçekten?
SALON:
3 tane kanepe
şu resimdekine benziyor. rengi kahve
halım
zigonlarım bunun desenlisi
tv sehpası ve tv
diğer bir sehpa
storlarım
tül perdelerim eski.
1.5 senedir 10 tl ye aldığım uyduruk perdeleri kullanıyorum malesef.
Yemek odam yok, vitrin denen şeyi hiç almadım, gondol mondol bilmem :)
bu kadar eşyam var salonda, normalde takmam pek eşyayı, dert etmem ama son zamanlarda eşyalarımla evimle ilgili çok ima duymaya başladım. birini davet edemiyorum, utanacakmışım gibi oluyor artık.
Yeni evlenen arkadaşıma gittim geçenlerde, gerçekten evini dört dörtlük yapmış, onun yanında benimki pek ev gibi durmuyor galiba.
benzer bir dertten ben de muzdaripim.
ben eşyalarımı sadece eşimle beraber seçtim ve memnunum aslında seçtiğim eşyalardan.
ama evimizdeki yardımcı hanımdan, akrabalara herkes eşyalarımı beğenmiyor hatta küçük görüyor.
senin bu kadarcık mı eşyan var diyorlar.
eşimle bir birikimimiz olmadan evlendiğimiz için ilk başta çok zorlandık.
10-15 bin kadar borç ile aldık evdeki her şeyi. (beyaz eşyalar falan da dahil bu fiyata)
salonumdaki eşyalarımı buraya yazacağım, sizce de çok mu az gerçekten?
SALON:
3 tane kanepe

şu resimdekine benziyor. rengi kahve
halım

zigonlarım bunun desenlisi

tv sehpası ve tv

diğer bir sehpa

storlarım

tül perdelerim eski.
1.5 senedir 10 tl ye aldığım uyduruk perdeleri kullanıyorum malesef.
Yemek odam yok, vitrin denen şeyi hiç almadım, gondol mondol bilmem :)
bu kadar eşyam var salonda, normalde takmam pek eşyayı, dert etmem ama son zamanlarda eşyalarımla evimle ilgili çok ima duymaya başladım. birini davet edemiyorum, utanacakmışım gibi oluyor artık.
Yeni evlenen arkadaşıma gittim geçenlerde, gerçekten evini dört dörtlük yapmış, onun yanında benimki pek ev gibi durmuyor galiba.