Kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum,ben kütahya porselenden 87 parça yemek takımı aldım.Şimdi sizler bu takımları aldığınızda "günlük" kullanmak için başka porselen takımı da mı aldınız yoksa bunu mu günlük mü kullanıyorsunuz?
Ben dün "günlük" ayrıca baktım;"6-8 kişilik" diye ama hiçbir yerde doğrudüzgün yok,hep 86 parça olanlardan var.
Umarım anlatabilmişimdir...Teşekkürler kızlar,çeyiz konusunda pek tecrübem yok ta... :bbo: :bbo:
canım ben öyle bi takım aldım hatta abarttım 2 takım aldım,ama onları misafir gelince kullanıcam,ayrıyetten günlük alıcam bide kahvaltı takımları var,onlarda normal servis tabakları falanda var büyük o şekildede alabilirsin.
Kahvaltı takımım var canım,sen misafir için 2 takım mı aldın yani??
ya evet öyle oldu,annem çok önceden almıştı sade modası geçmesin diye sadece ince sarı çizgisi var kenarında ,bende şimdi yeni çıkan kare şeklindeki modellerden aldım,
Kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum,ben kütahya porselenden 87 parça yemek takımı aldım.Şimdi sizler bu takımları aldığınızda "günlük" kullanmak için başka porselen takımı da mı aldınız yoksa bunu mu günlük mü kullanıyorsunuz?
Ben dün "günlük" ayrıca baktım;"6-8 kişilik" diye ama hiçbir yerde doğrudüzgün yok,hep 86 parça olanlardan var.
Umarım anlatabilmişimdir...Teşekkürler kızlar,çeyiz konusunda pek tecrübem yok ta... :bbo: :bbo:
böcükğüm eksik yok gibi her bişeyi almışsın... ama kavonoz ve teneke kutu açacağı ne deniyordu ona o eksik:) bir de süzgeç... annem evlendiğinde süzgeç almayı unutmuş... makarna yapmış süzmek içinde bin dereden su getirmiş... onun için mutlaka eksik çıkacaktır eminim ama annem süzgeç diyip duruyor bana bende sana diyim bari hahaha...
ıwır zıwır şeyler kalmış sende... mutfak önlü falan, elbezi vs vs...vileda... temizlik bezleri...dekoratif eşyalar boy aynası ii olur girişe...onun gibi şeyler hahah onlarda ztn en son alınak ayrıntılar...
ana aslında lıstemde var baktım ama demekkı yazmayı unutmuşum kaydirigubbakcemile3 mesela cok beğendım çamasr sepetlerı var ahsap ama alamıyom yer cok kaplıyo oyuzen bazı seylerı sonra alcam dedın mutfak onluğumde var mutfak takımın ııcnde ama bı ıkı tane alırım bazı seylerı bılerek yazmadım aman bu kızda azcık seylerı yazmış derlerkaydirigubbakcemile3 yoksa kac tane cay seker kahve kavaonuzumm var valla unuttum ıvır zıvır cok kolılerde cnm cok saol genede kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?