Çeyize nerden başlamalıyım

Önce yemek tencere takımından başlayabilirsiniz, sonra nevresim, yatak örtüsü , bornoz, çatal kaşık takımı diye uzar gider :)

Yapabiliyorsanız kenara para koyun, ben tüm çeyizimi düğüne 2 ay kala aldım. Hem günün modasına uydu, hem ay ben ne aldım ne almadım diye düşünmedim. Hem de evde aylarca boş boş yer kaplamamış oldu. Ufak tefek görünce aldığım şeyler tabiki oldu ama Esas büyük yemek takımı, tencere takımı, nevresimler,yastık yorgan gibi şeyleri son zamana bıraktım... kuzenlerim önceden almışlardı yemek takımları ve nevresimlerini hep annelerine bıraktılar, daha yenisi çıktı diye... tabi düğününüz yakınsa o zaman yemek, tencere, çatal bıçak takımını çıkarın aradan, o biraz fazla tutabiliyor. Kahvaltı takımı da ayrı satılır. Ama çok şart Mıdır bilinmez.. ben 3 yemek takımı almıştım.2 si misafir( her iki tarafta kalabalık olduğu için) 1 de günlük. O yüzden ayrıca kahvaltı takımı almadım. Ama tamamen kişisel zevk meselesi... çok güzel telaşlar. Şimdiden kolay gelsin ;)

Bence önce mutfak esyalarından ben hepsini tek tek secerek bitirdim ama zamanla oldu tabi bu :)

Bn önce mutfak esyalarımı aldım... Set halınde...
Sonra yatak odasını kız tarafı verıo bızde ona borclandım taksit oduyorum...
Sımdıde tekstıl esyalarına başladım... Nevresımı pıkesı fln ...
Aldıklarımı eve getırmıyorum ... Magzada dugune yakın ev teslim olursa ınşallah mağazadan goturcem... Hayırlısı hepımıx ıcın:KK200:

Back
X