Ceyizim icin düsündügüm Hisar CKB-Takimlari..

sHiRiNeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
431
0
0
Almanya
Arkadaslar öncelikle hala arayis icindeyim ama en cok Hisar CKB takimlari hosuma gitti.
Kullanlanlar tavsiye ediyormu? hani az buz para degil kullanislimi degil mi emin olamadim..
ve bir kac takim begendim kararsiz kaldim sizinde fikrinizi almak istedim..

Misafirler icin düsündügüm takimlar

HISAR-NOVA

HISAR-MERCURY

HISAR-FLORIDA

Siz kactane takim aldiniz ve kac parca? Misafiler icin bitane 89luk yetiyo mu yada bir ikinciyi almakta gerekir mi daha az parcasi olan?:26:

Günlük kulanim icin

HISAR-MILANO

günlük kullanim icin sade bisey istiyorum baska tavsiye edebileceginiz takimlar markalar var mi?:44:

Son düzenleme:
ben 2. yi beğendim bende benzerini aryıldızdan aldım canım...benim birde bernardonun bir takımı var...2 takım aldım ben 12 kişilik 89 parça...birini misafir için diğerini günlük kullanıcam...

Şimdi canım 89 parça dediğin 12 kişilik oluyor. Yani misafir için 12 kişiden fazla çağırmayı düşünüyosan yetmez. ki 12 kişiye sofra kurmak da zor olur masa yetmez o yüzden 89 parçalar misafir için yeterli. Günlüğe gelince, bulaşık makinası varsa ve çok sık çalıştırmıyorsanız 12 kişilik az gelebilir. Ama bence başta abartmamak lazım bir 12 kişilik misafir için bir de 12 kişilik günlük yeterli.

sonra ilerleyen zamanlarda modeller değiştikçe zevkine göre tekrar alırsın

canım annem yıllardır kullanıyor hisar bende çeyizime hisar aldım hiç bi sorun yaşamadık. ben çeyizime 89 parça hisar aldım misafirlik günlük kullanımada 12'şer tane yemek çatalı ,kaşığı,tatlı çatalı kaşığı ,çay kaşığı aldım hisarında servis setini günlük kullanıyorum.arkadaşların dediği gibi fazla eşyayla doldurmaya gerek yok.

Son düzenleme:
3. modell şahaneymiş, benim aldığım zamanda bu model olsaydı kesinlikle bunu alırdım. Benimkilerde hisar milano 110 parçaydıı 12 kişilik. Bütün parçaları var bide günlük 6+6 emsandan aldım. İkisineden beğenerek aldım. Ama bu ara bu milano modelini herkeste görüyorum, dandik markalar bile bu modelden yapmışlar, gittiğim restoranlarda, pastanelerde bilee milano modelini kullanıyorlar, gördükçe sinir oldumm. Şimdi diyorum keşke misafir için daha değişik bi model alsaymışım diyee:26:

ben 2. yi beğendim bende benzerini aryıldızdan aldım canım...benim birde bernardonun bir takımı var...2 takım aldım ben 12 kişilik 89 parça...birini misafir için diğerini günlük kullanıcam...

evt bende onu bastan beri begeniyorumda.. digerlerinide görünce kararsiz kaldim geri.
canim günlük 12kisilige gerek var mi??

karar veremedim ya güzel modeller gercekten..
Milano modelinide iste cok sade oldugu icin istiyorum gündelik.. misafir icin biraz basit kaciyor sanki diger modellerin yaninda

tmm canim cok tesekkür ederim.. icimi rahattlatn artk emin olamadim birtürlü

ya 12 kisiden hani ne bilim coluk cocuk olursa daha fazla oalacak ama seninde dedigin gibi bi masada ztn daha fazlasi olmaz
günlük cok mu az gelir ya 12 kisilikk:44: ben cok bile diyordum:78: insan tecrübesiz olunca :26:

evt bende onu bastan beri begeniyorumda.. digerlerinide görünce kararsiz kaldim geri.
canim günlük 12kisilige gerek var mi??

valla canım ben parça parça olsun istemedim sonuçta aniden gelen misafirler için yada 6 kişiden fazla gelen misafirler için misafir takımımı cıkartmak zor olabilir v.s. diye düşündüm ki yemek takımımıda o şekilde aldım 12 kişilik 2 tane aldım biri mutfagımda durur sürekli kullanırım ki kahvaltı için v.s de günlük yemek takımımı kullanıcam diğeride misafir odamda durur özel misafirlerim için kullanırım...ben öyle düşündüm canım...

anladm canim haklisin sende.. öyle düsünmemistm peki kahvalti takimlarina uygun CKB takimlarida var 24 parca sanirim ondan aldin mi ..yoksa bu yemek takimini kullandigin icin gereksiz mi diyorsun

ben 3 yıldır hisar kullanıyorum optima serisi çok memnunum bulaşık makinesinde biraz çizildi ister istemez ama bütün markalarda aynı sorun var hiç birinin çizilmez garantisi yok renklerinde hiç bir şekilde solma olmadı. bence MERCURY (yada her neyseydi adı yazdığıma benzer birşeydi) beğendim çok zarif görünüyor, günlük kullanım için diye sıradan olmasına izin vermeyin herşeyin en güzeli ev halkının kullanımına yakışır

arkadaşlar 3 yıldır evliyim ve sadece 1-2 defa 2.bir takıma ihtiyaç duydum abartmayın hiç biriniz kahvaltı ederken ayrı akşam yemeğime ayrı takım çıkarmakla uğraşamayacaksınız kaldı ki aldığınız takımların pasta çatalları zaten kahvaltıda da kullanılıyor ayrıca kahvaltı bıçağı da var. eviniz kendinize ait değilse özellikle boşuna kalabalık yapmayın sonra her kırılıp dökülene kaybolana çok yanar toplanma aşamalarında çok söylenirsiniz.
ayrıca özel misafir kimdir hanginizin evine başbakan gelecek kendinizi kandırmayın. en fazla iki takım hepiniz içim yeterlidir.
arıca kahvaltı takım, günlük yemek takımı özel misafir takımı..... takım takım takım.... sonra onları koyacak yer bulamayacaksınız

ağır oldu galiba özür dilerim ama insan evlenirken herşeyi olsun istiyor ama sonra bir bakıyor bir sürü gereksiz eşya var.
bu arada sandıklı takım diye ısrar etmemenizi öneririm benimki daha kolisi açılmadan kargoda dağıldı, hem dayanıksız hem de boşuna yer işgali kutulu takımlatrı saklamak daha kolay

Son düzenleme:
anladm canim haklisin sende.. öyle düsünmemistm peki kahvalti takimlarina uygun CKB takimlarida var 24 parca sanirim ondan aldin mi ..yoksa bu yemek takimini kullandigin icin gereksiz mi diyorsun

yok canım almadım onlardan zaten 12 kişilik olunca catal bıcak tk. kahvaltı içinde pasta börek içinde kullanıcam çatal bıçaklar var içinde...zaten bernardodan set aldıgımda sette günlük yemek takımı 6 kişilik ve çatal bıcak takımı 6 kişilik var ama kalitesinden çok süpheliyim sapları plastik çünkü...

bende zaten 2 tane takım aldıgımı birini misafir odamda gelecek özel misafirlerim için kullanıcamı ancak diğer aldıgım takımı kahvaltı,çay saatleri ve aniden gelen misafirler için kullanıcamı parça parça olmasındansa böyle olmasını bana göre daha derli toplu olduğunu düşündüğümü ve bu nedenle aldığımı söyledim... zaten 2 tane 6 kişilik takımı birleştirmek için ve servis için kullanılan spatula,kepçe v.s. alındıgında normal 12 kişilik bir ckb takımı ücretini vermiş olurdum ama ben 2 takım aldım...iyikide öyle almışım gönlüm rahat...büyük mutfaklı bir evim olur...olur biter ben dert etmiyorum...arkadaş fikrimizi sormuş bizde kendi dogrularımızı faydası olur diye paylaşıyoruz...çıkışmanız ve sınıf başkanlığı yapmanıza gerek yok...

e ben de kendi fikrimi söyledim zaten keşke alıntıları yapmadan yazsaydım en azından kimsenin alınganlık yapmasına gerek kalmazdı :26:

peki canim cok cok tsk ederim

hepinize ayri ayri tsk ederim :26: ben kirginliklar olsun istemiyorm herkesin fikri ayridir sonucta..
biliyorm özellikle yapilan yazilan birsey yok ortada

zemheri_zemhericim sanada cok tsk ederim sende haklisin evli bir bayan olarak.. biz bu isin heyecanliyla hepsi olsun hatta fazlasi olsunda sorun yasamayalim ilerde diyoruz halbuki bazen gereksiz yere abartiyoruz.:78:
sanirim birazcik sert olmus yazin haliyle yanlis anlasilmalara yol acmis ama bu forumda kimse kimseyi bile bile kirip incitmeyecegini biliyorum..
Sonucta fikir alisverisinde bulunuyoruz ve herkes herkese saygi duymak zorunda

neyse konumuza geri dönelim ya ben bi kac takim daha gördüm karacada fiyat acisindan daha uygun kalitesi hisarinkinden cok mu düsük de??:26::86:

artik parca sayisini kendim bi sekilde karar vermem gerek sanirim fazla abartmadan :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…