Ben de çeyisizme çookkk beğenerek milanoyu aldım.
Ama günlük için ayrı 6+6 iki takım daha aldımm:))
ben 2. yi beğendim bende benzerini aryıldızdan aldım canım...benim birde bernardonun bir takımı var...2 takım aldım ben 12 kişilik 89 parça...birini misafir için diğerini günlük kullanıcam...
3. modell şahaneymiş, benim aldığım zamanda bu model olsaydı kesinlikle bunu alırdım. Benimkilerde hisar milano 110 parçaydıı 12 kişilik. Bütün parçaları var bide günlük 6+6 emsandan aldım. İkisineden beğenerek aldım. Ama bu ara bu milano modelini herkeste görüyorum, dandik markalar bile bu modelden yapmışlar, gittiğim restoranlarda, pastanelerde bilee milano modelini kullanıyorlar, gördükçe sinir oldumm. Şimdi diyorum keşke misafir için daha değişik bi model alsaymışım diyee:26:
canım annem yıllardır kullanıyor hisar bende çeyizime hisar aldım hiç bi sorun yaşamadık. ben çeyizime 89 parça hisar aldım misafirlik günlük kullanımada 12'şer tane yemek çatalı ,kaşığı,tatlı çatalı kaşığı ,çay kaşığı aldım hisarında servis setini günlük kullanıyorum.arkadaşların dediği gibi fazla eşyayla doldurmaya gerek yok.
Şimdi canım 89 parça dediğin 12 kişilik oluyor. Yani misafir için 12 kişiden fazla çağırmayı düşünüyosan yetmez. ki 12 kişiye sofra kurmak da zor olur masa yetmezo yüzden 89 parçalar misafir için yeterli. Günlüğe gelince, bulaşık makinası varsa ve çok sık çalıştırmıyorsanız 12 kişilik az gelebilir. Ama bence başta abartmamak lazım bir 12 kişilik misafir için bir de 12 kişilik günlük yeterli.
sonra ilerleyen zamanlarda modeller değiştikçe zevkine göre tekrar alırsın
evt bende onu bastan beri begeniyorumda.. digerlerinide görünce kararsiz kaldim geri.
canim günlük 12kisilige gerek var mi??
valla canım ben parça parça olsun istemedim sonuçta aniden gelen misafirler için yada 6 kişiden fazla gelen misafirler için misafir takımımı cıkartmak zor olabilir v.s. diye düşündüm ki yemek takımımıda o şekilde aldım 12 kişilik 2 tane aldım biri mutfagımda durur sürekli kullanırım ki kahvaltı için v.s de günlük yemek takımımı kullanıcam diğeride misafir odamda durur özel misafirlerim için kullanırım...ben öyle düşündüm canım...
Şimdi canım 89 parça dediğin 12 kişilik oluyor. Yani misafir için 12 kişiden fazla çağırmayı düşünüyosan yetmez. ki 12 kişiye sofra kurmak da zor olur masa yetmezo yüzden 89 parçalar misafir için yeterli. Günlüğe gelince, bulaşık makinası varsa ve çok sık çalıştırmıyorsanız 12 kişilik az gelebilir. Ama bence başta abartmamak lazım bir 12 kişilik misafir için bir de 12 kişilik günlük yeterli.
sonra ilerleyen zamanlarda modeller değiştikçe zevkine göre tekrar alırsın
valla canım ben parça parça olsun istemedim sonuçta aniden gelen misafirler için yada 6 kişiden fazla gelen misafirler için misafir takımımı cıkartmak zor olabilir v.s. diye düşündüm ki yemek takımımıda o şekilde aldım 12 kişilik 2 tane aldım biri mutfagımda durur sürekli kullanırım ki kahvaltı için v.s de günlük yemek takımımı kullanıcam diğeride misafir odamda durur özel misafirlerim için kullanırım...ben öyle düşündüm canım...
anladm canim haklisin sende.. öyle düsünmemistm peki kahvalti takimlarina uygun CKB takimlarida var 24 parca sanirim ondan aldin mi ..yoksa bu yemek takimini kullandigin icin gereksiz mi diyorsun
arkadaşlar 3 yıldır evliyim ve sadece 1-2 defa 2.bir takıma ihtiyaç duydum abartmayın hiç biriniz kahvaltı ederken ayrı akşam yemeğime ayrı takım çıkarmakla uğraşamayacaksınız kaldı ki aldığınız takımların pasta çatalları zaten kahvaltıda da kullanılıyor ayrıca kahvaltı bıçağı da var. eviniz kendinize ait değilse özellikle boşuna kalabalık yapmayın sonra her kırılıp dökülene kaybolana çok yanar toplanma aşamalarında çok söylenirsiniz.
ayrıca özel misafir kimdir hanginizin evine başbakan gelecek kendinizi kandırmayın. en fazla iki takım hepiniz içim yeterlidir.
arıca kahvaltı takım, günlük yemek takımı özel misafir takımı..... takım takım takım.... sonra onları koyacak yer bulamayacaksınız
ağır oldu galiba özür dilerim ama insan evlenirken herşeyi olsun istiyor ama sonra bir bakıyor bir sürü gereksiz eşya var.
bu arada sandıklı takım diye ısrar etmemenizi öneririm benimki daha kolisi açılmadan kargoda dağıldı, hem dayanıksız hem de boşuna yer işgali kutulu takımlatrı saklamak daha kolay
bende zaten 2 tane takım aldıgımı birini misafir odamda gelecek özel misafirlerim için kullanıcamı ancak diğer aldıgım takımı kahvaltı,çay saatleri ve aniden gelen misafirler için kullanıcamı parça parça olmasındansa böyle olmasını bana göre daha derli toplu olduğunu düşündüğümü ve bu nedenle aldığımı söyledim... zaten 2 tane 6 kişilik takımı birleştirmek için ve servis için kullanılan spatula,kepçe v.s. alındıgında normal 12 kişilik bir ckb takımı ücretini vermiş olurdum ama ben 2 takım aldım...iyikide öyle almışım gönlüm rahat...büyük mutfaklı bir evim olur...olur biter ben dert etmiyorum...arkadaş fikrimizi sormuş bizde kendi dogrularımızı faydası olur diye paylaşıyoruz...çıkışmanız ve sınıf başkanlığı yapmanıza gerek yok...
e ben de kendi fikrimi söyledim zatenkeşke alıntıları yapmadan yazsaydım en azından kimsenin alınganlık yapmasına gerek kalmazdı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?