- 6 Ekim 2021
- 31
- 12
- 1
- Konu Sahibi gizlianonim
Annem hasta ona bakıyorum bu yüzden çalışamıyorum babamın parası eve ekmek almaya zor yetiyor kardeşlerim var okuyorlar evimiz kira napacagımı bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya boyle dusunmeAnnem hasta ona bakıyorum bu yüzden çalışamıyorum babamın parası eve ekmek almaya zor yetiyor kardeşlerim var okuyorlar evimiz kira napacagımı bilmiyorum
Maddi yardım talebinde mi bulunuyorsunuz?Annem hasta ona bakıyorum bu yüzden çalışamıyorum babamın parası eve ekmek almaya zor yetiyor kardeşlerim var okuyorlar evimiz kira napacagımı bilmiyorum
Bir tavsiye istemis olabilir,talep edilen birşey yokMaddi yardım talebinde mi bulunuyorsunuz?
Annem hasta ona bakıyorum bu yüzden çalışamıyorum babamın parası eve ekmek almaya zor yetiyor kardeşlerim var okuyorlar evimiz kira napacagımı bilmiyorum
Amin Allah razı olsun Rabbim bütün darda kalmışlara yardım etsin inşallahYa boyle dusunme
Ceyiz onemli degil ki su hayatta
Seni seven ceyizine mi bakcak oyle cok abarti ceyizleri zaten normal bulmuyorum rabbim yardimcin olsun annene sifa versin insallah
Kesinlikle hayır derdimi açmak burayı kullandım lütfen yanlış anlamayınMaddi yardım talebinde mi bulunuyorsunuz?
bende bunu dusundum anne yuzunden calisamiyorsa evlenince anneye ne olacak ?Anneniz hasta diye calisamiyorsaniz nasil annenizi birakip evleneceksiniz? Annenizi de yaniniza mi almayi dusunuyorsunuz evlenirseniz?
Evet biliyor ailesi bundan önce bi oğlunu evlendirmiş kız tarafı keyfi çeyiz yapmamış bütün herşeyi aile sırtlamış öyle olunca laf edilmiş. Bana veya aileme laf gelmesini asla istemiyorumHayatınızda birisi varsa zaten durumunuzuda biliyor olması lazım.
Anneniz hasta diye calisamiyorsaniz nasil annenizi birakip evleneceksiniz? Annenizi de yaniniza mi almayi dusunuyorsunuz evlenirseniz?
Hiç bir zaman gözüm yüksekte olmadı çok şükürBen çeyizden ne kastettiğinizi anlamadım. Evde kullanılacak normal gündelik eşyalardan bahsediyorsanız eş adayıyla birlikte uygunundan alır, taksit taksit ödersiniz. Ama etrafa göstermelik şeylerden bahsediyorsanız gerek yok zaten, yapmazsınız olur biter.