çeyizimde çeyizimmm :)<3

servis takımımın fotosunu gördümmm paylaşmışlarr yenidenn bende siznle paylaşm dedim çok seviyorum takımımı ve farklı modellerde var arkadaşlar birde pembiş takım yaptırmak istyorum
ve aldığım yer gerçkten gelen masa örtüleri peçeteleri falan çok kaliteliydi

adres : facede var birtek bakmak isteyen arakdaşlarıma

Gözde'ce ( Şal&Takı) Tasarıma dair herşey

Eklentiler

• $1380175_502536436508330_1471693436_n.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 111

çok tatlı güzel günlerde kullann:)

Çok güzel çok begendim cnm

sevdiğimmmminnnnnnnnn aldıklarııııııııııııııııııııı

vee geldiiiiiiiiiiiiii

çok mutluyummm

FİNCANLAR KARACADAN
TAVA PAPİLLA ROMANTİK TAVA
İSTEYENLERE

Eklentiler

• $5-800x800.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 138
  • $indir.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleme:

Fincanlarına bayıldımmmm çok güzel çok ciciler Nasıl kıyıcaz bunları kullanmaya bilmiyorum

Güle güle kullan tatlımm

Fincanlarına bayıldımmmm çok güzel çok ciciler Nasıl kıyıcaz bunları kullanmaya bilmiyorum

Güle güle kullan tatlımm

Çok teşekkür ederimm canımmm aynen valla bende çok bayıldımmm nasıl kullancazzz ya kırılırsa en iyisi diğer takımı kullanmak

Çok teşekkür ederimm canımmm aynen valla bende çok bayıldımmm nasıl kullancazzz ya kırılırsa en iyisi diğer takımı kullanmak

Valla ben misafire kullanmaya pek kıyamam bunları En iyisi evlendiğinjde Kocişinle kullan

Valla ben misafire kullanmaya pek kıyamam bunları En iyisi evlendiğinjde Kocişinle kullan

en iyisi dimi canım bu sırada ayakkabı sorununa cevap yazdım umarım işine yarar

pek güzeller özendim valla ceyiz alasım geldi :)

çok teşekkr ederim canım başla almaya yanlız bir başladınmı gözün dk başı bişeye takılıyo

Gördüm tatlım yazını çok teşekkür ederim bende cevapladım
Foruma yeni yeni alışıyorum diyebilirim meğersem ben senin çeyizine cevaplar yazmışım ama yeni farkediyorum üyeleri isimlerini falan :26: Arkideşim olarak ekleyebilir miyim seni

alışırsın canım yakında sohbet topimiz var orayada beklerim muhabet için
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=686394
tabiki ekleyebilirsinnnnnnnnnnnnn

hay maşallah maşallah nazar değmez inşallah :) kız naptın sen ne güzel şeyler almışsın öyle hepsi birbirinden güzel özenle seçilmiş belli canım aldıklarının çoğu bendede olan şeyler aşağı yukarı aynı çeyizimiz modeller farklı sadece sende benim gibi çok özeniyorsun evlilik setini karaca home tuğçe modeli galiba bende beğendim ama saten olduğu için vazgeçtim taçtan aldım pamuk saten içinde pike ve havlu takımıda var bende hem yatak örtüsü olarak hemde düğünden sonra yatağıma sermek için özel istedim bunun olmasını neyse çok konuştum tekrardan hayırlı olsun tatlım güle güle kullan her birini

çok teşekkr ederim canım başla almaya yanlız bir başladınmı gözün dk başı bişeye takılıyo

bnm tabaktı tenceriydi almştım karacadan bikaçta nevresimle tülbent çetik falan var o kadar :) bi evlilk yoluna girelim hayırlısyla bende

kesin cicili bicili bissürü şey alcam oyuncak ev gbi bişy olcak :))

bnm tabaktı tenceriydi almştım karacadan bikaçta nevresimle tülbent çetik falan var o kadar :) bi evlilk yoluna girelim hayırlısyla bende

kesin cicili bicili bissürü şey alcam oyuncak ev gbi bişy olcak :))

süsler püsler kalmış desene bende aşk yuvasıı yapcmmmmmm kalplerrr kelebeklerrr renklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inşallah gönlüne göre olur herşey evllilk ufukta görünyomuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…