Çeyizimdeki Kahvaltı Takımımı Satıyorum

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.321
8.579
448
hukuk
Çeyizime Falez kahvaltı takımımı 300/350 civarında almıştım 48parça şimdi satıyorum 150tl ye , kutusundan çıkmadı henüz gıcır gıcır, ben içime sinmeyerek almıştım o yüzden kullanmak istemiyorum satıyorum.:KK23: Resimdeki gibi mor ve beyazdır.

Falez Saraylı 48 parça

26 cm Kare Servis Tabağı 6 Adet

21 cm Kare Servis Tabağı 6 Adet

Çay Fincanı ve Tabağı 6+6 Adet

Yumurtalık 6 Adet

Kare Kayık 2 Adet

Kapaklı Saklama Kabı 4+4 Adet

Şekerlik 1+1 Adet

Peçetelik 1 Adet

Tuzluk + Biberlik 1+1 Adet

Çaydanlık Takımı 3 Adet

falez_porselen-32019_41743_5862_zoom.jpg

64XHt0.jpg

Son düzenleme:
Takımı beğendim son fiyatmı ve ambalajlımı gönderiyorsun ayrıca o güzel runner ve peçetelerde dahilmi çok sordum değilmi :))) kapıda ödeme vs bilgi verirmisin

Bu kadar sormama bir yanıt hakettiğimi düşünüyorum :( özelden msj atıp kızıma çeyiz olarak baktığımıda belirtip vazgeçtiysenizde bilgi verirmisiniz diye sordum yaşınız küçük sanırımki karşınızdakine cevap vermek gereksiz geldi . sadece vazgeçtim kusura bakmayın deseydiniz yeterdi. Size iyi satışlar

Bu kadar sormama bir yanıt hakettiğimi düşünüyorum :KK43: özelden msj atıp kızıma çeyiz olarak baktığımıda belirtip vazgeçtiysenizde bilgi verirmisiniz diye sordum yaşınız küçük sanırımki karşınızdakine cevap vermek gereksiz geldi . sadece vazgeçtim kusura bakmayın deseydiniz yeterdi. Size iyi satışlar
Ben yeni görüyorum bu mesajınızı , başımdaki işlerden ben meajı unuttum kusura bakmayın lütfen .
Kararsız kaldım izmir içi olsa taşıması kolay olabilirdi ama , şehir dışı ise gönderimi çok zor olur 1paçası bile kırılsa yolda üzülürüm hani.

Canım anlaşmalı kargon varsa iyi bir ambalajla kırılmadan gelebilse ben talibim :) kapıda ödeme yaparım sorun çıkarmam çalılıyorsan işyerinin kargosu vardır düşün yollarsan alıcam

Back
X