- 8 Eylül 2013
- 60
- 9
- 34
- Konu Sahibi ferforjeler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu moedlide biliyorum ama bu modeli ben çok sevmedim ...teşekkür ederim öneriniz için:)Şöyle bir önerim olsa, kahvaltı takımı için :)Eki Görüntüle 1427030
aslında yemek takımlarının desenini çok beğenmedim ama şekillerini çok beğendim özellikle çorba kasesi filan farklı geldi..teşekkür ederim:)öncelikle iyi günlerde kullanmanı dilerim,kavaltı takımı ile yemek takımı ayrı zamanlarda kullanıldığı için yakın modellerde olmasına gerek yok ..
yemek takımı olarak sade modern bir takım..
Eki Görüntüle 1427029
kavaltı takımında bu model..
Eki Görüntüle 1427032
bu moedlide biliyorum ama bu modeli ben çok sevmedim ...teşekkür ederim öneriniz için:)
güzel dilekleriniz için çokkkk teşekkür ederim..evet küçük bir rendeyi süzgeci bile ince ince düşünüyorsun hepsinin en güzeli olsun istiyorsunnModeller, eşyalar , çeyizler ne çok heves ediyor insan değil mi :)
Allah tüm aldıklarını ağız tadıyla kullanmak nasip etsin
teşekkür ederim..sizce çok mu çiçekli böcekli bunlarben kahvaltı takımlarından ikinciyi, yemek takımlarından üçüncüyü beğendim.
teşekkür ederim..sizce çok mu çiçekli böcekli bunlar
teşekkür ederim içimi rahatlattınız....ben kendim de çiçekçi böcekçi olduğumdan benim hoşuma gidiyor... sade bir masa örtüsü ve düz beyaz servis aksesuarları ile şık duracaktır masada. yemek takımını günlük olarak kullanacksanız misafirlik, misafirlik olarak kullanacaksanız günlük takımınızı da daha düz renk, klasik tarz seçersiniz, değiştire değiştire kullanmak içinizi açar.