• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizimi en uygun nerden nasıl alabilirim? (anadolu yakası)

busra 061792

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
18
3
3
Selam arkadaşlar.
geçen ay nişanlandım ve dolayısıyla Çeyiz telaşı başladı büyük stresle hem kaliteli hem ucuz olsun istiyorum. tabi ikisini bir arada bulmak zor . Internetten alisveris yapan varmı? Varsa en uygun ve guvenilir site onerilerinizi ve Anadolu yakası pendik civarında tavsiyelerinizi bekliyorum.
Çeyiz için sizler neler aldınız mutfak ürünleri ve nevresim pike yatak örtüsü vs.??
Simdiden hepinize tesekurler

Son düzenleme:
Konunuz ilgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize..

Selam arkadaşlar.
geçen ay nişanlandım ve dolayısıyla Çeyiz telaşı başladı büyük stresle hem kaliteli hem ucuz olsun istiyorum. tabi ikisini bir arada bulmak zor . Internetten alisveris yapan varmı? Varsa en uygun ve guvenilir site onerilerinizi ve Anadolu yakası pendik civarında tavsiyelerinizi bekliyorum.
Çeyiz için sizler neler aldınız mutfak ürünleri ve nevresim pike yatak örtüsü vs.??
Simdiden hepinize tesekurler

Anadolu yakasında neresi iyidir bilmiyorum maalesef ben avrupa yakasındayım:KK52:gerçi böyle mağazadan çok alışveriş merkezlerinde bulunan ya da fabrika mağazası olan markaların yerlerinden almayı tercih ediyorum:KK22:İnternetten bir kaç site önerebilirim ama en iyisi elle görüp almak bence nevresimi havluyu ufak detayları alabilirsiniz belki ama büyük parçaları bence gözle görüp alın:KK54:

Konuma bakarsanız az çok neler alındığı hakkında bilgi sahibi daha rahat olabilirsiniz :cool:Öncelik bence büyük mutfak parçaları yemek takımı, tencere seti, çkb takımı gibi daha sonra nevresimler havlular şeklinde ilerleyebilir en sonra zaten elektrikliler beyaz eşyalar mobilyalar geliyor:KK68:

Cevizli'de Kütahya Porselen ve Güral Porselen'in yanyana fabrika satış mağazaları var. 3-4 katlı. Şiddetle tavsiye ederim.

Ceyiz setimi aldim dün.karacadan 1.900 tl ye.kare takimlar cok pahalıydı.Bin lira oynuyo arada resmen.
bi yerden başladım sonuçta devamı gelir artık. Onerdigin Internet sitelerine verirmisin..yardimlariniz iciçin tesekurler

Eklentiler

• PicsArt_1413139082403.webp
    PicsArt_1413139082403.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 316
Güle güle kullan canım aldığın set çok güzel ama hayatımda bi ev için göndüğüm en gereksiz parça kahvaltı takımı. ama güzel seçimin iyi günlerde kullan. bende korkmazdan set almıştım. günlük yemek takımımı güral dan almıştım. bim e gelmişti sonrasında uygun desende ona su bardağı aldım. misafir su takımımı metro marketten almıştım. ama şuan ki fırsat elimde olsaydı artcraftın dantel desenlisini alırdım süper bir set lav ın setisini bi ziyaret et derim 3 ay oldu evleneli ama halen bardak delisiyim ve evmanya dan keramika nın servis tabaklarını aldım. süperler. nevresim olarak sarev ve karaca home u tavsiye ederim değişik desen ve renkleri çok cezbedici ve çok kullanışlı bende hiç renk solması vs olmadı. morhipo dan homend in mutfak robotu setini ve çaycımı aldım çok memnunum. tost makinemi gene korkmazdan aldım memnunum. bıçaklarımı set olarak almayı çok istedim ama iyiki almamışım marketlerde rooc ve nüans ın süper çeşitli bıçakları var. tantitoniden ekmek bıçağı ve kek kalıbı seti aldım. netten alışveriş yapmak istiyorsan bunları tavsiye ederim

Kızlar şöyle bir kampanya gördüm ve fikrinizi almak istiyorum
Karaca:
home aile banyo seti
pikeli saten nevresim
pamuk saten nevresim
yatak örtüsü
battaniye
alez
örgü battaniyeli nevresim
yastık
yorgan
toplam fiyat 1.400tl