- 4 Eylül 2008
- 261
- 5
- 118
canım bende annen gibi düşünüodum baştan amaan modası geçer mobilyaya uymaz die erteliodum ama emin ol bianda alınacak şeyler değil 2yıldır almama rağmen bitiremedim.. renk sorunu yaşamayacağın şeyler war newresim takımları pike battaniye renk renk beğendiğini al tncere tkım çatal bıçak günlük kullanıcağın ıvırzıvır mutfak aletleri elektrikli küçük mutfak aletleri bunlar zamlanıo indirimleri takip ederek kampnyalardan yararlanıp şuan en son modeli alabilirsin.mesela bernardoda şuan çok güzel bi kampanya war aldığının yarısı kadar hediye çeki weriolar ben geçen sene yemek takımımı ve çtl bıçak takımımı bu kampanyayla almıştım 1600 e 800 liralık hediye çekiylede ıvır zıvırı cezvesiydi çaydanlığıydı fincan takımıydı meyve kaseleri salata kaseleri çerez takımları bi çok ihtiyacı tamamladım..halada almaya dwm ediorum emin ol kolay bitmio önce bi liste hazırla kendine önceliklerini tamamladıkça listeden silersin en son yatak örtünü klozet takımını,banyo aksesuarlarını (fırçalık,sıvı sabunluk tkm.) alabilirsin banyona mobilyana uygun ben en sona onları bıraktım havlularda her rengi sewiorum bornoz takımımız banyoya uygun olmk zorunda deil bence kullanıp kaldırıosn sonuçta sewdiğin renk olsun yeter
kolay gelsin sana başladığında çok zevkli züccaciyelerden alamıosun kendini benden sölemesi