• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizini Karaca'dan alanlar ve kullanmaya başlayanlar varmı kızlar. Memnunmusunuz?

Sena14914

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
30
5
6
35
Fransa
Aldıklarından memnun olan olmayan varmı kızlar? Ne kullanışlı ne değil? Biraz bilgi verebilirmisiniz? Ben Karaca'nın kampanyalı setini aldım 2400 tl olan. $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1394968447.676953.webp

Gelin adayı 😊❤️

bu seti bende almayı düşünüyorum günlük yemek takımı günlük çatal bıçak takımını hep karacadan aldım iyi midir bilmiyorum ama merak ediyorum çok iyi günlerde kullan inşallah:nazar:

bu seti bende almayı düşünüyorum günlük yemek takımı günlük çatal bıçak takımını hep karacadan aldım iyi midir bilmiyorum ama merak ediyorum çok iyi günlerde kullan inşallah:nazar:

Teşekkür ederim canım sende iyi günlerde kullan inşallah. Bende bilmiyorum ama çok beğenerek aldım. Çin malı dediler bilmem ne dediler moralimi bozdular ama bugün F. Karaca'nın reportajını okudum rahatladım valla:) $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1394989106.962004.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1394989106.962004.webp
Burdanda paylaşim çin malı diyenlere cvp olur :)

Gelin adayı 😊❤️

bunu ögrendiğim iyi oldu artık herseyimi karacadan alıcam bilgi icin tesekkürler :))

Bişey değil canım benimde kafamı çok karıştırmıştı bazı yorumlar bende üşenmedim araştırdım. İçim rahatladı valla. Kullanmasını bilmiyolar sonra en kolayı çamur at izi kalsın.

Gelin adayı 😊❤️

Kızlarrr bende bu çeyiz setinden aldım daha kullanmak nasip olmadı ama Karaca sonuçta yılların markası ne kadar kötü olabilir ki,kimseyi dinlemeyin güle güle kullanın ;)

bende karacadan almayı düşünüyorum ama pierre cardinde güzel çeyiz setleri var kararsız kaldım.. bilgisi olan var mı pierre cardine ilgili.
çin malı olayı benimde bikaç haftadır mağaza gezmeme neden oldu ama öyle değilmiş teşekkürler :)

karaca jasmin takımını kullanıyorum 3 yıl önce 1.500 tl amıstım 94 parçaydı :16:
herşeyinden memnunum düdüklümün kapağı kırıldı servis yeniledi canımmmmm :9:

benimde bütün herşeyim karacadan günlük yemek takımıma varana kadar sadece tencere takımını almadım onu korkmazdan aldım kuzenim tenceresinide ordan aldı ama kullanmadanmı yoksa üründenmi bilmiyorum tencerelerin sapları kırılmış iki cezvenin sapı erimiş ve tencerelerin içi siyah duruyo parlamıyo yıkandıktan sonra bende korktum sadece porselenleri ve çatal bıçak setini ordan aldım annem karacadan çaydanlık beğenmişti ona aldık çaydanlık çok iyi çıktı ne karardı ne kulpları eridi yada kırıldı o yüzden bende aldım bi tane kendime biraz şans diyelim ve iyi kullanmak gerek canım

Back
X