çeyizinizde en sevdiğiniz eşyalar :)

bakarken çeyizlerine ağlıcaktın nerdeyse benim almak iseyipte alamadığım pahalı gelen herşeyi almışsın hepsi içimde ukde kaldı bakıncada içim gitti.. güle güle kullan cnm

Çok teşekkür ederim canım takip edicem

Bu başlığı açmanız çok iyi olmuş bizim gibi araştıranlar için daha pratik en beğenilenlerin koyulması. İçlerinde benim aldım bir tane bile olsa parçanın olması çok mutlu etti:) Mudo'nun yılbaşı konseptli baykuş sıcak su torbalarında çeyizdaş olduk :)

herşey çok güzel Allah güzel huzurlu sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah...bence çok fazla abartmayın çünkü evlendikten sonra pişman oluyosunuz koyacak yer olmuyo veya benim gibi sırf rengi güzel şeker şeyler diye bi dünya işe yaramaz şey alıp sonradan vermeye de kıyamayıp üst dolapları doldurmayın

zaten biçok şeyden bu yüzden vazgeçtim mesela kahve makinesi mısır patlatma makinesi fritöz vs. ama ufak tefek eşyalardan bişey olmaz ya

Benim suan ceyizimin en gözde parcalari pahali olmasina ragmen coooooook severek aldigim yemek takimim

mutfak önlügüm ve pasta catallarim

tatlım çatalların kanca ev mi bide önlüğünün markasını sorsam

Önlügümü H&M´den aldim canim ben almanyadan aldim ama türkiyede de var...catallarin benzeri kanca evde var burda bi arkadasta görmüstüm ama ben tesadüfen bi magazadan aldim

çok güzeller aynı çay bardağından benimde var kahvalıda kullanmak ıcın aldım:))

sadece ikimize aldığım kalpli amerikan servis, günlük hayat uygun, tembel işi, örtüye falan gerek kalmıyor

Bunlar benim ilk parçalarımdan biri ve şimdiden en sevdiklerim =) Sevdiceğimin teyzesinin yılbaşı hediyesi bu güzeller

Eklentiler

• $ngfhj.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 65
  • $bnn.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
hepiniizin cicileri de çook güzel insan bakmaktan kendini alamıyorki güle güle mutlu mutlu kullanın inş arkadaşlar önemli olan sevgiyle aşkla kullanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…