Çeyiz alışverişim kısa bir süre önce başladı.Bende sizlerinde fikirlerini eleştirilerini alarak ilerlemek istedim. Severek aldığım çeyizlerim inşallah beğenirsiniz
[SUB] Eki Görüntüle 897544 Eki Görüntüle 897545 Eki Görüntüle 897562 Eki Görüntüle 897549 Eki Görüntüle 897563 Eki Görüntüle 897564
Eki Görüntüle 897565
Tekstil
[/SUB]
güle güle kullan canım tencere setin hisar rio sanırım. haftasonu ben de almayı düşünüyorum çaydanlığı hediye olarak 550 dedi. sen set almıssındır gerçi ama nası sence 550 lira ?
Canim dokturmussun gene hepsi mukemmel
Beğenince sizler çok seviniyorum.Havluların çoğunu bulamadım işin aslı pek aramadımda netten denk geldikçe eklicem :)
Birşey sormak istiyorum. Ben nevresim takımı aldım 5 adet ama hepsi günlük bulabildiklerimi ekledim diğerleride bu tarz. Yeni gelin olduğum için süslü bir nevresim takımı almalımıyım? güpürlü felan taç da evlilik setleri vardı pike artı nevresim önerir misiniz onları. Yoksa yatak örtüsüde alayım mı süslü birşey?
Bence kullanırım diyosan Karaca Home'un Tuğçe Pike Seti var 300 TL civarında. O set cok güzel ondan alabilirsin canım. Ama süslü böyle gelinlik gibi kabarık kabarık yatak örtüsü kesinlikle alma. Hem çok yer tutuyorlar hemde sürekli kullanılacak bişe değil. Az para da degil. Eğer bitane olsun diyosan Tuğçe pike takımını alabilirsin
Eki Görüntüle 898876
Ayrıca aldıkların çok güzel güzel günlerde kullan
Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olur inşallah.
Bu pike setleri yatak örtüsü gibi kullanılıyor mu? Ev ilk serildiğinde yani
Beğenince sizler çok seviniyorum.Havluların çoğunu bulamadım işin aslı pek aramadımda netten denk geldikçe eklicem :)
Birşey sormak istiyorum. Ben nevresim takımı aldım 5 adet ama hepsi günlük bulabildiklerimi ekledim diğerleride bu tarz. Yeni gelin olduğum için süslü bir nevresim takımı almalımıyım? güpürlü felan taç da evlilik setleri vardı pike artı nevresim önerir misiniz onları. Yoksa yatak örtüsüde alayım mı süslü birşey?
Canim benim dusuncem soyle, ben evlilik nevresimlerinden falan almicam suslu yatak ortusude cunku sevmiyorum her ikisinde saten nevresim yoksa alabilirsin ben yatak ortumu cicekli olanlar varya oyle alicam bitane pamuklu saten ve iki tane daha nevresim alirim yeterde artar yani yeni evli olcaz diye o kadar para verip bir iki ay kullanip sonra sikilcagim seye para vermek istemiyorum hicte pisman olucagimi dusunmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?