Ceyizlige de bakin...

aime21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
3.323
0
0
- Yurtdışı
Can sIkIntisindan google´e (görüntüler kismina) "ceyiz" yazdim ve karsima cikana da bakin...

Resim olarak hic bir seye benzetemedim... Ilgimi cekti sayfayi actim
resmin altinda ne yaziyor dersiniz????

Resim:
condomkx8.jpg

w320.png

altinda yazan: alintidir
Bir Turk tasarımcı (müteakiphareketler), elişi kondom yapmış. Biraz amaca aykırı bi tasarımı var ama olsun. Çeyizde gelinebilecek son nokta herhalde.:1shok:

:1no2:

bunun amacini anlayan varsa, banada aciklasin, ben anlamadim... süs mü bu simdi yani????:sm_confused:

Saçmalıktan başka birşey değil :dilcikar: bence :mymeka:

Sapıklıkta son nokta Çok üzgünüm çoook

zevk işte ..tabi canım kondom kılıfsız çeyiz olur mu?

bunu yapan zat-ı muhterem tüm çeyizi tamamlamış ama evde kalmış koca yok sıkıntıdan birde bunu örmüş.. (benim anladığım bu.)

Ben ilk gördügümde aslinda bebek biberonlari icin bir süs/canta sandim..! :ecrin_bebek Ay ne kadar safmisim...kaydirigubbakcemile3

Millet bos vaktini nelere harciyorrrrrr.....yazikkkk yaaaa....:bbo:

bende para kesesi sandım yaa
insan ne amaçla yapmış olabilirki bunu
acaba çok soguk bi ülkedemi yaşıyorlar

danteli cok seven bi insanoğlu sadece masalara sehbalara vitrinlere koymakla yetinmemiş başka yerlerdede görmek istemiş

ama şimdi çeyize örmüş onuda bakalım aldığı adama uyacakmı belki büyük gelecek:))))) onun için ölçüyü alsın ondan sonra örsün töbe yarabbim o gaybanada illa bi yere girecek:))))

şakkıdı ölçü tutmazsa ne olucak ....işin birde o tarafı var dimi ama....süprizzzzz :1shok: :icecream:

ya işi gücü kalmamış düşünmüş acaba başka ne öreyim de bunu tasarlamış fantaziye bakkkkkkk kimsenin aklına gelmez bu yaaaaaaaaaaaaa

Back
X