Çeyizlik danteller havlular,dekoratif sebzelik,erkek takım elbise,sıfır başörtü vs./satılmıştır

mstshn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
1.391
55
Evimde servis arabası var mutfak için olanlardan kaliteli vernikli mobilyadan...ilgilenen varsa resim çekebilirim...

image.jpeg
image.jpeg
2 adet Takım elbise 100 tl acilll satılık
Kahverengi kiğılı gri CCS marka 50-52 bedende sorunsuz. İhtiyacı olan kaçırmasın. Mve L beden beyaz gömlekler de var
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg

tl

Eki Görüntüle 1664530 PAPATYA YASTIK 8TL 4 adet istenirse 30tl...istenilen renkte yapılır...

image.jpeg çift taraflı unisex rüzgarlık 15 tl
image.jpeg iddia nın yeni polar üst 15tl m beden
image.jpeg BONE SERA ipek sıfır eşarp...fiyatı siz belirleyin
image.jpeg etiketli m 38 40 beden pembe çizgili erkek gömlek 15 tl
image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg Eki Görüntüle 1495380 Eki Görüntüle 1495381 image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg Eki Görüntüle 1641407 image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg Eki Görüntüle 1660128 image.jpeg

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    128,9 KB · Görüntüleme: 246
Son düzenleme:
1- çok Sevdiğim battaniye yatak örtüm. Oğlum alerji olduğu için artk böyle seyleri kullanmayacağım. Fiyatı 30tl düşündüm

uzun zamandır ilgilenmediğim konuma yeni şeyler eklemeye geldim....

özellikle çeyizlik dantel takımlar ve beyaz iş denilen delikli pahalı pahalı çeyizde yaptırılanmutfak takımı ekleyeceğim

dantellerin fiyatlarını bilmiorum
tekliflere açığım...
her ürünümün arkasındayım
benden kaynaklanan bi sıkıntıda iade kabul ederim

Sıfır 2 katlı metal bulaşıklık ve dinozor maketi ekleyeceğim

Erkek takım elbiseleri 50 beden ceket 52 beden pantolon. Kahverengi kiğılı gri olan CCS marka. Çok temiz yeniden farksızlar.
İhtiyacı olana kaçırmasın

X