- 11 Ekim 2012
- 180
- 10
- 68
Çay setine çok para vermek istemedim çok fazla da kullancağmı düşünmüyorum Hisar,Jumbo gibi markalarda 450-600TL arasında değişirken ben seçimimi Nehir'den yana kullandım 120TL aynı parçalar.Ne farkları var diğerlerinin anlayamadım da.Kalite diyecek olursanız 2yıllık evli bir arkadaşımın Jumbo çay seti vardı elinde yıkıyor olmasına rağmen gökkuşağı gibi renk dalgalanmaları vardı çay tabaklarında.Tabi tercih sizin yine de..
Çaydanlığım Hisar Milano-Porsan.com'dan 115 TL gibi bir fiyata aldım
Tupper almamaya tövbe ettim annemin önerisi üzerine Bievden bu Glasslock'ların 4-5 farklı boylarından aldım.Tabi ki herşeyde olduğu üzere bunda da indirim dönemini beklerim ve oldukça uyguna geldiler bana..
Artık çeyizimin tamamlanmasına çok az kaldı.Kahvaltı takımı alıcam onu da Biev'de beğendim ama indirime girmesini bekliyorum illa ki girer
Bir takım daha günlük yemek takımı alıcam onun da acelesi yok beğendiğim zaman uygun biyerden alırım.Misafirler için masa örtüsü peçete takımı alıcam ama henüz içime sinen yemek takımımla uyumlu bi model bulamadım diktirtebilirim onu.6'lı ufak baharatlıklardan alıcam,maşa nihale gibi ufak tefek şeylerve gerisi de zevkime kalmış şeyler alsam da olur almasam da.. :)​
Çaydanlığım Hisar Milano-Porsan.com'dan 115 TL gibi bir fiyata aldım
Tupper almamaya tövbe ettim annemin önerisi üzerine Bievden bu Glasslock'ların 4-5 farklı boylarından aldım.Tabi ki herşeyde olduğu üzere bunda da indirim dönemini beklerim ve oldukça uyguna geldiler bana..
Artık çeyizimin tamamlanmasına çok az kaldı.Kahvaltı takımı alıcam onu da Biev'de beğendim ama indirime girmesini bekliyorum illa ki girer