• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceynimo'nun hazırlıkları :)

Tüm hazırlığınıza bayıldım, hepsi birbirinden güzel, özellikle nervesim takımlarınız / bornoz setiniz tam benim istediğim gibi, zevklerimiz birbirine çok benziyor. Sıkı takip edeceğim başlığınızı :) mutluluklar dilerim

hangi marka bunlar?
Teşekkür ederim canım aynı zevklere sahip bayanlar görünce seviniyorum ben de :69:
Englısh home mutfak setinin markası.Diğer beğendiklerinde de yardımcı olurum merak ettiğin şeyler olursa :34:

:9:Ayy çok güldüm ya..Ben de bi topicde gördüm daha önce de görüp beğenmiştim de tekrar göründe dayanamadım sipariş verdim hemen
Hiç dayanma bence çok tatlıar yahu bayıldım resmen :16:

Evet çok şirinler de daha güzeli çıkar mı ki karşıma diye diye alamıyorum ben:1:

Kızlar bunları altıncıcadde.com'dan aldım daha önceleri de indirime girmişti çok beğenmiştim ama alamamıştım,kısmet bu güneymiş.
Yağdanlık kelimesi çok saçma geliyo bana yağlık demek istiyorum :)(bu da normal değil ya neyse..) Yağlıklar 15'er tl,sürahi ise 25 tl..
:61:
$00945002_8185.webp <--Bunu ayçiçek yağı için
$00945002_8196.webp <--Bunu zeytinyağı için
$00945002_9762.webp <--Bu sürahiyi de servis setini koymak için kullanıcam.Hep elimin altında olucaklar :16:

Kızlar bunları altıncıcadde.com'dan aldım daha önceleri de indirime girmişti çok beğenmiştim ama alamamıştım,kısmet bu güneymiş.
Yağdanlık kelimesi çok saçma geliyo bana yağlık demek istiyorum :)(bu da normal değil ya neyse..) Yağlıklar 15'er tl,sürahi ise 25 tl..
:61:
Eki Görüntüle 560376 <--Bunu ayçiçek yağı için
Eki Görüntüle 560377 <--Bunu zeytinyağı için
Eki Görüntüle 560378 <--Bu sürahiyi de servis setini koymak için kullanıcam.Hep elimin altında olucaklar :16:

çok güzeller canım rengaarenk.. gökkuşağı gibi.. güle güle kullan

canım yağlığın:) ve sürahin çok güzel cıvıl cıvıl bende seviyorum renkli şeyleri güle kullan:))

son eklediğin yağlık ve sürahin çok güzel renk renk çok sevimli güle güle kullan:16:

Yeni aldıklarım..Kahvaltı takımım ve ayrıyetten kullanacağım şekerliğim.
Kahvaltı takımını aşkla 8aydır indirime girmesini bekledim ama girmedi 395 tl'ye aldım sonunda
:nazar::16:
$201251154050_hgl03_pembe_mor_yesil_cicekli_menekseli_kelebekli_6_kisilik_kahvalti_takimi_dem...webp $20125115418_hgl03_pembe_mor_yesil_cicekli_menekseli_kelebekli_6_kisilik_kahvalti_takimi_deml...webp $2012429195446_rgn111_regent_grigio_gumus_kapakli_ahsap_detayli_sekerlik.webp

Ceynimo kahvaltı takımın şahane görünüyor arkadaşım:nazar:, kesinlikle verdiğin paraya değmiş, mutlu günlerde kullan canım benim :16:

Back
X