Ceyrek altin cinsiyet

fatmaela_

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2023
104
27
13
29
Kizlar merhabalar ruyada ceyrek altin takildigini gotmek ne anlama geliyor bilen varmi ben bilenzik kiz oldugunu biliyorum ceyrek altin erkek diyorlar bilgisi olan varmi 😊

Altın bilezik olacaktı yanlışlıkla bilenzik yazdığınızı umuyorum 😅 rüyada altin görmek dedikodu diye biliyorum birisi hakkınızda konuşuyo olabilir mi ?

Screenshot_20230308_052456_Chrome.webp

Haha evet yanlis yazmisim ben gormedim kaynanam gormus bana altin takiyor hamile oldugum icin cinsiyet konusunda merak etim

Ben direkt çocukları görmüştüm fkgkg bilenzik ve çeyreği ilk defa duydum

Ben bilenzik diye bişey almadım? Aldın bilenzik ne yahu? Altın bilezik demeye çalışmıyorsunuz umarım farklı bir kavramdır 😂

Yıl olmuş kaç, böyle garip garip şeylere kafa yorana kadar iki kitap okuyun. Zamanı gelince doktor söyleyecek zaten cinsiyetini. Sağlıklı olsun diye duanı et geç

Ben bilenzik diye bişey almadım? Aldın bilenzik ne yahu? Altın bilezik demeye çalışmıyorsunuz umarım farklı bir kavramdır 😂

Yıl olmuş kaç, böyle garip garip şeylere kafa yorana kadar iki kitap okuyun. Zamanı gelince doktor söyleyecek zaten cinsiyetini. Sağlıklı olsun diye duanı et geç
Kusura bakmayin ama burasi fikir danisma yeriyse ne yaziliyor kimseyi ilgilendirmez bile. Yorumunu yapar bilmiyende hic yapmaz eyer farkindaysaniz benden dhaa garip seyler var bence oraya gidip yorum yapî tesekkurler

Kusura bakmayin ama burasi fikir danisma yeriyse ne yaziliyor kimseyi ilgilendirmez bile. Yorumunu yapar bilmiyende hic yapmaz eyer farkindaysaniz benden dhaa garip seyler var bence oraya gidip yorum yapî tesekkurler
Eyer degil eger. Siz yabanci misiniz? Nasil boyle yanlis yazabiliyorsunuz?

bisey yazalim dedik neden bu kadar abartildi ne demek istedigim sonucta ordada bu kadar yanlis yazilmis ola bilir kirici olmaya gerek yok

Ay kadın bir şey sormuş TDK kesilmiş herkes.Bir kişi uyarmış zaten geri kalanlar daha neyi üsteliyor.Bariz belli bilezik yazmaya çalıştığı.İyice sinir olmaya başladım bu yorumları atanlara.Kadın herkese de kibarca yanlış yazdığını belirtmiş.Küçümser küçümser konuşuluyor.Hamile kadını burada bu saçma şeyle üzmeye değer mi?

Back
X