Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldin bilenzikBilenzik derken?
Ne önemi var ki. Sağlıklı, hayırlı olsun yeter.Haha evet yanlis yazmisim ben gormedim kaynanam gormus bana altin takiyor hamile oldugum icin cinsiyet konusunda merak etim
Bilezik olmasın oAldin bilenzik
Hemde aldin bilenzik gozlerim kanadi.Aldin bilenzik
Ben bilenzik diye bişey almadım? Aldın bilenzik ne yahu? Altın bilezik demeye çalışmıyorsunuz umarım farklı bir kavramdırAldin bilenzik
Yazici hatasi olmus bilezik olucaktiAldin bilenzik
Kusura bakmayin ama burasi fikir danisma yeriyse ne yaziliyor kimseyi ilgilendirmez bile. Yorumunu yapar bilmiyende hic yapmaz eyer farkindaysaniz benden dhaa garip seyler var bence oraya gidip yorum yapî tesekkurlerBen bilenzik diye bişey almadım? Aldın bilenzik ne yahu? Altın bilezik demeye çalışmıyorsunuz umarım farklı bir kavramdır
Yıl olmuş kaç, böyle garip garip şeylere kafa yorana kadar iki kitap okuyun. Zamanı gelince doktor söyleyecek zaten cinsiyetini. Sağlıklı olsun diye duanı et geç
Eyer degil eger. Siz yabanci misiniz? Nasil boyle yanlis yazabiliyorsunuz?Kusura bakmayin ama burasi fikir danisma yeriyse ne yaziliyor kimseyi ilgilendirmez bile. Yorumunu yapar bilmiyende hic yapmaz eyer farkindaysaniz benden dhaa garip seyler var bence oraya gidip yorum yapî tesekkurler
Yazici hatasi olmus bileBilenzik derken?
evet yabanciyim fransada dogdum ondan ola bilir kusura bakmayinEyer degil eger. Siz yabanci misiniz? Nasil boyle yanlis yazabiliyorsunuz?
Tamam o zaman siz kusura bakmayin.Yazici hatasi olmus bile
evet yabanciyim fransada dogdum ondan ola bilir kusura bakmayin
Gerçekten haklısınız millet yanlış yazıya saldırmaya yer arıyor.Ülkede süper eğitim var da sanki insanlar bilerek yapıyor.bisey yazalim dedik neden bu kadar abartildi ne demek istedigim sonucta ordada bu kadar yanlis yazilmis ola bilir kirici olmaya gerek yok