Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlatırsan sevınırım arkadasımDaha da geriye gidiyor demek ki.
Büyü vs değil de, aslında ben detaya girmek istemiyorum.
Size söyleyebileceğim tek şey, o evden acil olarak çıkmanızdır.
Yaptım arkadasım o ara bıkac ay rahatlama oldu simdi gene aramızda sogukluk tartısma vs oluyor aradaVar mı bildigin gerçek bı hoca![]()
Borcunuz bitti mi şimdi? Adamın üstündeki haciz duruyo mu?Arkadasım biz borcla dykkan actık bir dunya kredi cektik sonra odeyemedik dukkan benim uzerime esime haciz gelecek oldu dykkan elden gitmesin diye esimle anlasmalı boşanma yasadık ama ayrı Degildik bırakacak olan adam ozaman bırakırdı tek Bi yanlısı bile olmadı onun bana
Ne demek oluyor yani anlatır mısın lutfenn
Bırak bu işleriii, inan o hoca dediklerinin altından neler çıkıyor, benimki gerçekti diye kendini inandirmaYaptım arkadasım o ara bıkac ay rahatlama oldu simdi gene aramızda sogukluk tartısma vs oluyor arada
Yükseltme büyüsü diyor, dikkat edin uçarsınız diyor, yanılıyor muyum?Ne demek oluyor yani anlatır mısın lutfenn
Sizde aynı sekilde oyle ne diyim size. sende beni tanımadan etmeden dinsiz psikopat yaptın bu da senin bana karsı yaptığın Bi iftira ve kul hakkıO dediğiniz ibadetleri siz yapabilirsiniz ama kabul edilip edilmeyeceğini Allah bilir.
Kaldı ki namaz kılan biri kötülüğe bulaşmaz, bulaşamaz. Rüyamda gördüm diye kayınvalideye görümceye iftira atıyorsunuz. E bu kul hakkı, ne olacak?
Okuduğunuz kuran'ı da zaten anlayarak okusanız gelip burada abuk sabuk şeyler anlatmazsınız. Ena inna, ben kuran okudum.
Banlanmak istemiyorum o yüzden ne haliniz varsa görün.
İlk önce soracağım soru evlimisin bekar mi canım cunku sana arkandan sarılan bir adam var ve senin elinde bı buket çiçek var birde canım sen bişeye çok üzülmüşsun kırılmış sınyuksek bir yere çıkmışsın atlamak için ama seni kurtarmak için el uzatan çok insan var bu intihar gibi düşüncen Allah korusun inşallah yoktur eğer varsa olabilir veya birşeyden çok bunalmışsın kendini tek başına sanıyorsun çaresiz hissediyorsun ama sana yardım eli uzatanlar olacak benim düşüncem bu sekilde ikisinden biri. Birde bitane kız var saçları topuz şeklinde bu kızın elinde güvercin var bu kız sana haber getirecek.sen herşeye tek başına yetişmeye calisan birisin galiba çünkü vücudunda heryere uzanan dört beş tane kol var.canim birde senin birkaç tane düşmanın var seni hiç cekemiyor bunlar yanlarında uzun yillanlar var bu kişilere dikkat et sana tuzak kurabilirler iftira vs atabilirler
Borcunuz bitti mi şimdi? Adamın üstündeki haciz duruyo mu?
E millete fal bakıyorsunuz. O'nu ne yapalım. Dinde falın yeri var mı?Sizde aynı sekilde oyle ne diyim size. sende beni tanımadan etmeden dinsiz psikopat yaptın bu da senin bana karsı yaptığın Bi iftira ve kul hakkı
Gerek yok hanımlar, konu sahibesi falcıymış zaten.
Hiii desene "ay bende yaşamıştım" diyen çıksaydı özelden görüşülecektiGerek yok hanımlar, konu sahibesi falcıymış zaten.
Demek ki hala nikah var ortada. Üstünüze bir dükkan da var. Haciz de yok. Bu işi iyi düşünün. Güvenmeyin bu adama bu kadar.Bitmedi demeye calısıyoruz sımdılık haciz kararı yok zaten Bi ay bosanmıs sekilde durduk sonra dayanamadık ayrı kalmaya ne olursa olsun dedik nıkah yaptık tekrar