Ceza Evinden cikti, ne aradi ne sordu :(

xXxTubaxXx

üzgün, hemde cok :(
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
258
0
96
Almanya
Kizlar, simdi düsünün ki erkek arkadasiniz cezaevinde, ve 3 günlügüne serbest. Cezaevi ama kendine ait özel odasi var, bi nevi terbiye etme amacli kurulmus bir yer.Almanyadakiler anlamistir ne demek istedigimi. Simdi bir mayis nedeniyle 3 gün serbest. Cuma'dan pazara kadar. Persembe günü telefonlasiyorsunuz, ama o aramiyor, siz mesaj cekiyorsunuz sonra ariyor,böyle bi havali konusmalar, gülmeler. Simdi bu benim basima geldi.
Telefonda soruyorum, ne yapicaksin o 3 gün icinde, bana bi havayla bilmiyorum, bakalim belli olmaz diyor. Ben bekliyorum bulusalim demesini, hic umrunda degil, bende birsey demedim zaten telefonda bi havaliydi gicik oldum, simarik konusmalari rahatsiz etti, bu yüzden sormadim bulusmayacak miyiz diye.
Simdi kapatmam gerek dedi, kapatti teli.Sonra ararim seni dedi ama aramadi. Cuma günü cikti, ne cuma nede cumartesi beni aradi, bugün son günü ögle vaktine kadar disarda aramaz yine, 2 gün aramayan sormayan.hatta dün cumartesi günü dogum günüydü, allahim insan sevgilisini aramazmi.
Simdi ben kizmayayimda kimler kizsin, gizliden iceriye soktugu cebinden aradim onu dün aksam, icerdeki arkadasi cikti, o yok izinli dedi, biliyorum dedim, sadece merak ettim aradim dedim, yok telefonu burda birakti, gelince aradigini söylerim dedi, ona deki bitti aramasin beni bi daha, orda gebersin gitsin, ona ilet dedim.
kizlar 3 gün izinli, bana bi kac saatligine olsa bile vakit ayirmadi, dogum gününde bile arayip sormadi, ben onu aradim cebini yanina almamis, haksizmiyim.Baska sehirde kaliyor, bana 30 dakika uzak bi yerde, atlardim arabama giderdim,ama yapmadim, persembe günü yaptigimiz konusmada zaten sinir etti, sonra hic arayip sormadi.
Dogum gününde bile beni aramadi, oysaki ben onu aradim, ulasamadim.Insan 3 günlügüne serbestken sevgilisini görmek istemezmi, bende ayrildim, arkadasina bitti dedim, gebersin oracikta cikamasin bir daha dedim.

Son düzenleme:
niye hapise girdi
böyle bir adamla ne işin var dikkat et
pek seviyor gibi durmuyor

canim hem hapise girmis insan
hem seni arayip sormuyor
sen arayincada ukala ukala konusuyor

daha nesini dert ediyosun kendine anlamadim? kurtulduguna sükret bence

canim hem hapise girmis insan
hem seni arayip sormuyor
sen arayincada ukala ukala konusuyor

daha nesini dert ediyosun kendine anlamadim? kurtulduguna sükret bence

kesinlikle öle..a.s sen onu arayıp soruosun merak ediosun görmek istiosun şükrediceğine bide kalkmış hava yapıo ay şaka gibi:sm_confused:
yolver gitsin yaaalsanaalsanasmile o düşünsün şimdi otururupta:umursamaz:

bana bitirmek sitiyor gibi geldi
havalı konuşması filan rolde yapıyor olabilir hapisteymiş sabıkalı oldugu için ilerde sorun olacağını ezileceğini düşünerek bu ilişkiyi bitirmek istiyor olabilir

bu ne senin çoktan bırakman gerekirdi bu adamı hapse girince en başta. bu kadar alttan alıp kendini ezdirirsen hapisteki adam bile dalga geçer işte böle

sanırım kavga edip girmişti sende nasıl gecer gunler fln diodun canım bak gördunmu senin onu düşündüğün kadar o seni düşünmüyor kasımda cıkack diosun ve kasıma kadar görüşemeyecksiniz sanırım 3 gun dısarda ve görüşelim bile demiyor yazık ilişkini bitir bence

Diğer konunu hatırlıyorum bir kaç gün önce açmıştın yardım istemiştin bizlerden nasıl davrancağına dair.
Görüyorum ki boşuna kafa yormuşsun be güzelim,
bırak ne hali varsa görsün, düşünme artık.
Hapise tekrar döndüğünde de yelkenleri indirme,
ne demek yahu 3 gün izine gelecek ve sevgilisini görmeyecek.

:mymeka:

buda sana ders olmuşturalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

he onunda tekrar o tıkıldıgı yere girince kafası atar

canım o bahsettiğin yere hücre hapsi denmiyormu, anlaşılan orda da pek iyi hali yok

yaa kizlar cok kötüyüm, aksam oldu, kesinlikle dönmüstür tekrar oraya, ne aradi ne sordu, arkadasi kesin demistir ona böyle böyle dedigimi, hala aramadi, insan bi arar özür diler, cok kötüyüm

üzme kendini bu insandan sana ne köy olur ne kasaba
sana zarar vereceğini anlamıştır ondan aramıyordur belkide

yaa kizlar cok kötüyüm, aksam oldu, kesinlikle dönmüstür tekrar oraya, ne aradi ne sordu, arkadasi kesin demistir ona böyle böyle dedigimi, hala aramadi, insan bi arar özür diler, cok kötüyüm

arasa özür dilese affedecek misin akannehir adam 3 gun dısarda seni aramıyor bile sen hala özür bekliosun

kizlar dayanamiyorum, onu aramak istiyorum, ama yapamiyorum, arkadasina aramasin beni bir daha dedim, ben ayrildim, simdi onu arayacak yüzüm yok, cok kötüyüm

allah kahretsin bu erkekleri yaa neden hep üzülen biz oluyoruz yaa neden ben çok iyi bilirim bu duygunun ne demek olduğunu..bekliyorsun ama ne arayan var nede soran bazen insan gerçekten kendisine hakim olamııyor

Biraz agir konusmussun tubacim. Oracikta ölsün demeseydin keske.
Normalde sana karsi nasil davraniyor bilmiyorum ama seni takmiyor gibi tavirlari coksa bosuna ugrasma derim, birak kendi haline.
Insan sevdigine kiyamaz. Seven erkek gercekten kiyamiyor. Insan sevdigini görmek istemez mi.
Üstelik cezaevinde yatiyor bu arkadas. Ne bileyim, bana cok karisIk is gibi geldi. Mutsuz olursun sanki gülüm. Ama sen bilirsin, hayat senin tercih senin, bize sadece senin yazdiklarina yorum yapmak düser.

diğer konunuzdan hatırladığım kadarıyla erkek arkadaşınıza hergün telefonlaşmasak dediğinizi ve kendisinin buna alındığını yazmıştınız. bence bu nedenle çıktığında aramamıştır sizi.

sanirim uyusturucu falan kullandigi icin orada tutuluyor bir nevi tedavi amacli..sen bu adamla ne gibi bir gelecek umuyorsun ..hem uc gun disari cikmis ve seni aramamis bile...yol ver gitsin..kendine attigi adimi bilen,adam gibi birini bulursun..ondan ne koy olur ne kasaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…