Kizlar, simdi düsünün ki erkek arkadasiniz cezaevinde, ve 3 günlügüne serbest. Cezaevi ama kendine ait özel odasi var, bi nevi terbiye etme amacli kurulmus bir yer.Almanyadakiler anlamistir ne demek istedigimi. Simdi bir mayis nedeniyle 3 gün serbest. Cuma'dan pazara kadar. Persembe günü telefonlasiyorsunuz, ama o aramiyor, siz mesaj cekiyorsunuz sonra ariyor,böyle bi havali konusmalar, gülmeler. Simdi bu benim basima geldi.
Telefonda soruyorum, ne yapicaksin o 3 gün icinde, bana bi havayla bilmiyorum, bakalim belli olmaz diyor. Ben bekliyorum bulusalim demesini, hic umrunda degil, bende birsey demedim zaten telefonda bi havaliydi gicik oldum, simarik konusmalari rahatsiz etti, bu yüzden sormadim bulusmayacak miyiz diye.
Simdi kapatmam gerek dedi, kapatti teli.Sonra ararim seni dedi ama aramadi. Cuma günü cikti, ne cuma nede cumartesi beni aradi, bugün son günü ögle vaktine kadar disarda aramaz yine, 2 gün aramayan sormayan.hatta dün cumartesi günü dogum günüydü, allahim insan sevgilisini aramazmi.
Simdi ben kizmayayimda kimler kizsin, gizliden iceriye soktugu cebinden aradim onu dün aksam, icerdeki arkadasi cikti, o yok izinli dedi, biliyorum dedim, sadece merak ettim aradim dedim, yok telefonu burda birakti, gelince aradigini söylerim dedi, ona deki bitti aramasin beni bi daha, orda gebersin gitsin, ona ilet dedim.
kizlar 3 gün izinli, bana bi kac saatligine olsa bile vakit ayirmadi, dogum gününde bile arayip sormadi, ben onu aradim cebini yanina almamis, haksizmiyim.Baska sehirde kaliyor, bana 30 dakika uzak bi yerde, atlardim arabama giderdim,ama yapmadim, persembe günü yaptigimiz konusmada zaten sinir etti, sonra hic arayip sormadi.
Dogum gününde bile beni aramadi, oysaki ben onu aradim, ulasamadim.Insan 3 günlügüne serbestken sevgilisini görmek istemezmi, bende ayrildim, arkadasina bitti dedim, gebersin oracikta cikamasin bir daha dedim.