ceza gelirmi

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Trafik yogun oldugu icin ve araclar hizli ilerkedigi icin serit degistiremedim..bir sure dortluleri yakip bekledgm halde bir turlu serit degistiremedim ve kavsakta kirmizi isik yanar yanmaz sag serit hareket etmeden kavsaktan donus yapmak zorunda kaldim..ceza gelirmi ki :((

Donus olmadigi icin hicc olmayacak bir yola girdim sehri bi turlamis oldum bu sayede ve trafigin cok yogun oldugu bir volgede oldu

Trafik yogun oldugu icin ve araclar hizli ilerkedigi icin serit degistiremedim..bir sure dortluleri yakip bekledgm halde bir turlu serit degistiremedim ve kavsakta kirmizi isik yanar yanmaz sag serit hareket etmeden kavsaktan donus yapmak zorunda kaldim..ceza gelirmi ki :KK43:(

egm gov tr

Ceza gelirse gelir diye düşünseniz daha iyi..
Sonuçta bir olay yok, çok şükür kaza yok, sağlık iyi..
Gelirse de ödersin geçer..

Sorma oyle cok dua ettimki cok dikkayimdir ama bu aksam trafikte hic olmayacak durumlar yasadim..eve gelir gelmez hemen sadaka verdim.

Kamera varsa kırmızı ışığı hiç affetmiyorlar . 1 ay içinde üç kez yedim o cezayı aynı yerde . Yaya Geçidi'ne bile basınca basıyorlar cezayı .

Kamera varsa kırmızı ışığı hiç affetmiyorlar . 1 ay içinde üç kez yedim o cezayı aynı yerde . Yaya Geçidi'ne bile basınca basıyorlar cezayı .

Kamera varmi bilmiyorum trafigin hizli ve yogun oldugu bir kavsak otogar civarin vardir herhalde tabi insallah yoktur

Hemen hemen her kavşakta,trafiğin yoğun olduğu bölgelerde kamera var.
Ceza kesildiyse hemen kayıtlara düşmez
Hafta içi ara ara kontrol edin
Eğer ceza kesildiysede erken ödeyip indirimden faydalanın
Hamilesiniz canınızı sıkmayın:KK66:

Hemen hemen her kavşakta,trafiğin yoğun olduğu bölgelerde kamera var.
Ceza kesildiyse hemen kayıtlara düşmez
Hafta içi ara ara kontrol edin
Eğer ceza kesildiysede erken ödeyip indirimden faydalanın
Hamilesiniz canınızı sıkmayın:KK66:

Cok sukur kazasiz belasiz geldimya..

Tum aksilikler ayni anda gelirmi oyle oldu..onumde bir bisikletli o trafikte o saate nasil bir cesaret anlamadim serit degistirmem imkanszdi araclar cok hizli oldugundan bu bisikletli bunca aksilikten sonra onume cikti onun hizinda ilerlemek zorunda kaldim baya bi kilometre yaptik beraber.buda bi sinavdi cok guzel bir gunun ardindan boyle bi imtihandan gectim

Back
X