Cezadan kurtulmak için polise çarpıp kaçtı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Denizli’de trafik uygulamasında “dur” ihtarına uymayan kadın sürücü, otomobiliyle polis memuruna çarptıktan sonra kaçtı. Olay anı cep telefonu ile kaydedildi
Sitene Ekle
ceza-yememek-icin-carpti-5643161.Jpeg

DHA

Denizli’de, ’dur’ ihtarına uymayarak kaçan kadın sürücünün çarptığı 45 yaşındaki trafik polisi Uğur Kül, yaralandı. Kaçan sürücü ise kısa bir süre sonra yakalanıp, gözaltına alındı. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Uğur Kül, dün saat 14.00 sıralarında, Bayramyeri Meydanı’nda hatalı park yapan araçlara ceza kesmeye başladı. Bu sırada hatalı park eden Otomobilin kadın sürücüsü G.D., polisin kendisine ceza kesmeye geldiğini farkedip, kaçmak istedi.

Bunun üzerine, polis Kül aracın önüne geçip, ’dur’ ihtarında bulundu. Ancak, uyarıya aldırış etmeyen, G.D., polis Kül’e çarpıp, hızla kaçtı.
İşgörmez raporu aldı
Kaçan otomobil sürücüsü G.D. caddenin sonunda polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı. Sol bacağından yaralanan polis memuru Uğur Kül ise kaldırıldığı hastanede tedavisinin ardından, 4 gün işgöremez raporu verilip, taburcu edildi.
http://www.milliyet.com.tr/ceza-yememek-icin-carpti-gundem-2060263/?ref=OtherNews

kadın çok fazla amerikan filmi izlemiş herhalde:KK53::KK53::KK53: iyi ki polis ucuz kurtulmuş

Hatalı park olayı beni çileden çıkarıyor. Trafik polisi neyin olsam en çok bunlara ceza yazardım valla. Hata yaptıysan cezanı ödeyeceksin cicim, öyle kaçmak falan ne alaka? Macera filminde mi sandın kendini...

Hatalı park olayı beni çileden çıkarıyor. Trafik polisi neyin olsam en çok bunlara ceza yazardım valla. Hata yaptıysan cezanı ödeyeceksin cicim, öyle kaçmak falan ne alaka? Macera filminde mi sandın kendini...
çarptıktan sonra kaçmak insanice değil,allah akıl fikir versin..

çarptıktan sonra kaçmak insanice değil,allah akıl fikir versin..

İlk polis çevirmemde elim ayağıma dolaşmıştı, çok fena korkmuştum nedense. Bu sürücü için de ilkse panikten ne yaptığını bilememiş olabilir sanıyorum. Yine de çarpıp kaçmak nasıl bir mantık ben de anlamadım.

Ne bicim insanlar var yav...:KK12:
Aklima bir anim geldi. Ehliyeti ilk aldigim zamanlar, 1988 filan.. Istiklal Caddesinde saatte 40 Km. hizla ilerliyorum, tam Taksime cikmak uzereydim ki polisin biri dur dedi, yolun ortasina kadar da gelmis.. Frene bastim, ama yola toprak dokulmus, araba kaydi ve polis kurtulmak icin geriye dogru bir hoplamak zorunda kaldi..:KK45:Gulumseyerek, "az daha beni eziyordunuz" diye sitem etti. "Naapiim yav, araba kaydi" dedim. ceza filan yazmadi, neden durdurmak istedigini de hatirlayamadim simdi, belki de yoldaki toprak yuzunden yavaslamami istemisti.
Ne guzel iliskilerimiz vardi o zamanlar polislerle yav.. Herkes daha huzurlu idi, belki ondandir..Cok ariyorum eski Turkiyeyi..:KK43:

X